Fideszesek, nektek van személyes tapasztalatotok migránsokkal kapcsolatban? Támadtak már meg titeket, erőszakoltak meg, vagy láttatok-e már egyáltalán migránst?
Amúgy ha oda akarsz kilyukadni hogy nincs semmi probléma a migrikkel, akkor írt neked egy cikket a Fidesz fikázó Index is:
Nem minden fideszes hülye, lehet sokan befolyásolhatóak, idősebbek, a legalja gipsyk, de most én sem értem ezt a provokáló kérdést, jobbikos vagyok, és pontosan ezt akarta az állam, hogy összevesszünk ezen a politikán és addig se a problémákon gondolkodjunk.
Az már jobb kérdés, hogy, ha nem a befolyásolható rétegbe tartozik az, hogy lett fideszes? Talán fiatal és szereti orbán abszolút nevetséges válaszait? Vagy elérte a céljait, mert tett értük és úgy gondolja, hogy neki jó ez a párt, mert neki sikerül boldogulnia, de az utóbbiak közül nem értem azokat a fajtákat akik leállnak veszekedni más pártok szimpatizánsaival csak, mert le FIDESZ-esezték őket, ők miért nem vonulnak a háttérbe?
Tisztelet a kivételnek!
Már USA is Sorosozik:
Donald J. Trump
okt. 5.
The very rude elevator screamers are paid professionals only looking to make Senators look bad. Don’t fall for it! Also, look at all of the professionally made identical signs. Paid for by Soros and others. These are not signs made in the basement from love!
============
Ha egyszer kib@$$zák sorosb./uzit az USA-ból itthon meglincselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!