A MÁV a múlt században ragadt? 3,8 évet késtek a vonatok tavaly.
"Az összes járatra vetített késés átlagosan 2 perc volt."
:DDD
"Száz vasútat, ezret én megszüntethetek,
Hogy az egyre drágább vonatjegytől megkiméljelek,
Ó igen, igen igen.
Igen, igen igen."
Tudom hogy soknak tűnik de nem tudom mennyi járata és megállója van a mávnak.
Amúgy a cikk is engem igazol, ezt írja "Az összes járatra vetített késés átlagosan 2 perc volt." Ami nem sok
mert a rohadt orbán felújította a 80as fővonalat, és emiatt sokat késtek...
minek kell felújítani? a drága gyurcsány ÚR újított fel bármit is?
A cikk amit a kérdező belinkelt - hogy legalább néhányan lássák mi is a kérdező "problémája", ha már ő nem jutott tovább a címnél és láthatólag vagy nem olvasta el vagy szándékosan nem vett tudomást a tartalmáról:
"Az előző év során összesen 3,8 évnek megfelelő késést halmoztak fel a vonatok Magyarországon, ami megközelítőleg kétmillió percet jelent, tudta meg a MÁV-tól az mfor.hu. Az összes járatra vetített késés átlagosan 2 perc volt.
Az állami vasúttársaság a lap megkeresésére közölte, az országos vasúthálózaton 2018-ban több mint egymillió személyszállító vonat közlekedett, ezek 87 százaléka menetrend szerint érkezett a célállomásra. Vagyis késés az összes vonat 13 százalékát érintette, miközben egy évvel korábban ez az arány még csak 12 százalék volt.
Az, hogy 12-13 százalékra emelkedett tavaly a késő vonatok aránya, sokkal inkább a korlátozásokkal járó pályafelújításoknak köszönhető."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!