Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A német köztévé a magyar...

A német köztévé a magyar egészségügy állapotán hüledezik?

Figyelt kérdés

[link]

Még ezek után van aki azt mondja, hogy a magyar eü világszinvonalú?

2019. febr. 5. 18:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi kérdező, de én feladom. :D Nem lehet vitatkozni velük, mert mindenki egyből ballib, meg komcsi meg stb. Érvek nélkül ennek semmi értelme. És úgy látszik az egyik oldal alkalmatlan az érvelésre, csak a személyeskedés marad. Annyit meg nem ér, hogy felhúzzuk magunkat.
2019. febr. 5. 20:06
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

Inkább te vizsgáld a tényeket :). Mutass csak 1db ehhez hasonló hűledezést a gigafüggetlen nyugati köztévéből, amikor mondjuk a kórházbezáró horváthágnest vagy a szoci börtönkoalíciót ekézik.

"Függetlenség."

2019. febr. 5. 20:14
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Német az gyökér egy népség, egyszer söprögethetne már a saját portáján is, mert ott van csak mit söpörni igazán.
2019. febr. 5. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
26%

Kiröhögteted magad a nyavajgásoddal pont a kérdező felé, az ő #7-esben leírt szövege után.

De pontosan meg is mutattad milyenek vagytok.

2019. febr. 5. 20:16
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Milyenek? Érveink vannak (a kérdező érveket vár) és nem rajongást egy pártért vagy pedig személyeskedést.

De én befejeztem, jobb a békesség, megtartom a véleményem magamnak ezentúl.

2019. febr. 5. 20:29
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
itt egyedül te nem vagy hajlandó beismerni, hogy a német közmédia elfogult, méghozzá a kedvenceid irányába
2019. febr. 5. 20:33
 17/20 anonim ***** válasza:
70%
Én nem értem ezen mit kell meglepődni, Egerben elköltöttek 7,3 milliárd forintot, de azért komoly változást nem látni, kaja még mindig pocsék, 8 beteget zsúfolnak be egy 6 fős kórterembe, 6 órás várakozás egy varrat szedésre.
2019. febr. 5. 22:21
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

"itt egyedül te nem vagy hajlandó beismerni, hogy a német közmédia elfogult, méghozzá a kedvenceid irányába"

Milyen gyakran és mennyit olvasod/nézed a német közmédiát, hogy ezen megállapításra jutottál?

2019. febr. 5. 22:35
 19/20 A kérdező kommentje:

18-as. Erre azt fogja válaszolni a trollunk, hogy: SOROS.

:D

2019. febr. 5. 22:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Egy hírből megállapítottad, hogy a németek is a Soros-birodalom része? Ügyes vagy.
2019. febr. 5. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!