Gyurcsány valamint Bamgónél támogatóinak mi a véleménye erről?
Sikerült a legértelmetlenebb, a tárgyhoz semmi formában nem köthető reakciót produkálnod.
"Holnaptól helyet cserélünk nem lesz lakásod nem lesz fizetése ( max a küszöb alatti létminimum) nem lesz mit egyél!"
Ez hogy jön ide?
" És holnaptól én mondom meg majd neked hogy megkell vonni a szavazati jogod hogy az MSZP ne támogasson semmibe és hagyón éhezni!"
Van eg Kis probléma öcsém. Az a bibi, hogy én Magyarországon élek. Itt dolgozom, itt adózom, itt van szavazati jogom, ennek az országnak a törvényei vonatkoznak rám.
"Ő nekik is joguk lenne úgy élni és úgy érezni magukat mint az anya országiak mert ők is magyarok akár menyire is fáj ez a tény ennek az első lépése a szavazati jog az állampolgárság után!"
Ja, hohy jogok...nekem meg jogom van ahhiz, hogy eldöntsem, akarom e higy yan föntsön az én sorsomról, aki nem viseli a döntése következményeit. Tehát megismétlem" holnaptól beleszólok az életedbe, beosztom a fizetésedet, megmondom mire költhetsz, mit egyél. Áll az alku? Hiszen magyarok vagyunk...
Ha csinálsz egy új regisztrációt és arról véded magad, még egy ostoba demagógia marad az állításod. Plusz, magadat teszed nevetségessé.
Az alkum pedig változatlan.
Akkor költözz ide és fizesd itt az adót és a járulékokat! Mire fel szavazol egy másik országban?
Közöd nincs Magyarországhoz és a magyar nemzethez mert eladtad a lelked egy ilyen kormánynak aki a nemzetet üldözi külföldre és sanyargatja az itt élőket.....
Addig fogalmad sincs mi zajlik itt míg nem itt élsz...
Emberek, ébresztő!
Nem látjátok, hogy a kérdezőnek amiket írtok, nagyon magasak és nem jutnak el az agyáig? Ő csak annyit fog fel az egészből hogy ti nem értetek egyet abban vele egyet, hogy vesszen Trianon.
Szegényt nemrég újabb tragédia érte, szinte rögtön elfogytak a jegyek a szlovák-magyar focimeccsre:
Nem lesz balhé a stadionban neki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!