Gyurcsány valamint Bamgónél támogatóinak mi a véleménye erről?
Persze már mindet igenyelhessenek mi? Nem kapnak eleget a semmire? Kapnak stadionokat is.
Mellesleg akkor jöjjenek ide adozzanak itt vásároljanak 27%os áfával fizessék az 50 felé új adót ami a fidesz óta létezik és akkor oké szavazhassanak.
De így mi közük van Magyarországhoz?
Persze nyilván azért mentek sokan nyugatra Magyarországról mert olyan baromi jó fizetések és munkák vannak :D
Süket duma h nem tudsz idejonni ottani fizetésből. Gyere át dolgozz itt telepedj le és fizesd a kprmanyodnak a sarcot.
Amúgy baromira nem érdekel h vannak e ott magyarok vagy nem. Az én testvéreim a határon belül élők mert ők nem adtak el a lelküket...
Mellesleg nem magyarabbak a magyarnal mert megszavaztak egy olyan kormányt ami az országon belulieket húzza le és lopja a pénzüket! Mi ez ha nem nemzetarulas?
"Persze nyilván azért mentek sokan nyugatra Magyarországról mert olyan baromi jó fizetések és munkák vannak :D"
Nem.. azért azért mert a bérnövekedések mellet nyugaton még mindig jobb! Nagyon sokszor hallottam embereket azzal jönni hogy "nem jó a bérnövekedés" aha akkor meg miért tüntetsz érte ha nem jó az infláció miatt. Itt van az Audinál is megemelték a béreket... Az én tesóim határon kívül élnek és szenvednek mert abból a 200 euróból nem fussa! Híjába hiszitek hogy nekik annyira de annyira könnyű... Ott sokkal többen élnek szegénységben! Csak ugye MAGYAR mentalitás hogy ha te áttudsz menni a (dupla annyi) minimálbérből máshova akkor ők is. Ja 200 euróból hogy? Valamit enni is kell.......
Kérdező, esetleg ballagj el, nézz utána pontosan, hogy mit mondott, utána gyere vissza és a tisztázott, valós tartalom ismetetében zendíts újra a bemzeti siratóra!
Itt kezdődik a dolog.
Aztán ott folytatódik, hogy baromi felesleges kijátszani a nemzeti kártyát, meg gyűlölkődésről jajgatni.
Puazta racionalitás az egész. Senkinek nincs baja a külhoni magyarokkal. De hadd ne kelljen már elfogadnom, hogy olyan döntse el, mekkora szarban éljek, akinek még csak a szagát sem kell éreznie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!