Most akkor nőnek a bérek vagy csökkenek?
Figyelt kérdés
Én úgy látom hogy nőnek a bérek! Ez nem biztos hogy jó mert megvan neki a hátránya. Az ellenzékkek szerint meg éhen halunk. Ha én azt mondom, hogy gyorsan növekszenek a bérek mindjárt jön az hogy: " Hát az nem biztos hogy jó mert..." Akkor mi legyen csökkenés? Elkellene dönteni hogy most az a baj, hogy csökken vagy pedig hogy növekszik? A családtámogatás se jó mindenkinek akkor megkellene vonni mint 2006-ba vagy hogy van ez?2019. febr. 3. 23:57
51/55 anonim válasza:
Nem èrdekel különösebben a magánvéleményed. A tények érdekelnek.
52/55 A kérdező kommentje:
Uuu ezt mondthahatm volna neked is!
2019. febr. 5. 14:29
53/55 anonim válasza:
Ahhoz képest nagyon kepesztettél. Legalább ne csinálnál segget a szádból...
54/55 anonim válasza:
@WBiker
Ha cáfolod a kérdező állítását, akkor megérdemelne komolyabb érvelést is annál, mint hogy a tények nem őt igazolják. Egyébként nem muszáj a kérdésére válaszolni.
55/55 anonim válasza:
utolsó (ergo kérdező...?🤔)
A kérdésére kapott választ. 23.
A többi csak elfogult szájtèpés a részéről.
Ő 2002-ig óhajt tekinteni. A gond nem ott kezdődött. Ennek felismeréséhez elfogulatlan gondolkodás és gazdasági ismeret volna szükséges.
Nekem nem cèlom őt meggyőzni. Olyan hitben él(sz), amilyenben akar(sz). Mindössze jeleztem, hogy téved(sz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!