Most akkor nőnek a bérek vagy csökkenek?
Szerintem fogalmad nincs a gazdaság működéséről.
Ez a "szerintem".
A másik fele puszta ténykérdés.
Te elhitted, mert a fidesz mondta. Én meg nem hittem el, mert van szemem, meg némi konyításom a témához. Ilyen egyszerű. Na meg ellátok 2002 elé is. Egyesek csak után.
Vagy szerinted csak pusztán hülyeség mert a Fidesz mondta. Ha valamiben nem
ugyanaz a véleményünk akkor mindjárt amit mondok rossz lenne csak mert te nem úgy gondolod?
"2006-tal kár példálózni. Egy tarthatatlan állapotot kellett akkor felszámolni."
Tegyük hozzá, hogy ez a tarthatatlan állapot azt takarta, hogy 1000 milliárddal számolták el a hiányt, amiről se a választókat se az uniót se senkit nem tájékoztattak.
Most képezeljük már el, hogy hány szar-gentinit kapna egy ilyen húzásért a fidesz...
"Vagy szerinted csak pusztán hülyeség mert a Fidesz mondta."
Valóban a fidesz mondta és valóban hülyeség. Eddig a tények. Nyilvánvaló politikai haszonszerzés céljával. Ez már a feltevés.
"Ha valamiben nem
ugyanaz a véleményünk akkor mindjárt amit mondok rossz lenne csak mert te nem úgy gondolod?"
Ha esetleg azt is leírnád, hogy ezt honnan vetted, hálás lennék.
Amit mondasz, azért rossz, mert tévedés. Mert nem egy teljes szakaszt elemez, hanem annak egy részét. Kiindul egy állapotból, bem nézve annak előzményét. Kiindul egy hibás feltevésből, nem foglalkozván annak csekély valóságtartalnával. Nem tudom ennél egyszerűbben szemléltetni. Ennyire egyszerű, nem kell ebből üldözési mániába ätcsapni!
Kinek cáfoljam meg? Neked?
Téged eddig sem nagyon zavartak a tények, most mitől változna ez meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!