Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok, hogy Schmitt Pál...

Mit szóltok, hogy Schmitt Pál lett az új köztársasági elnök?

Figyelt kérdés
Én örülök, szerintem jobb államfő lesz, mint Sólyom...
2010. jún. 30. 19:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem ő fogja elfoglalni a trónt, hanem OV. Elvégre maga számára hozattatta rendbe a Sándor Palotát ( mondjuk ráfért az épületre ), csak M. P. beleköpött a levesbe. Meggy került a levesébe.
2010. júl. 6. 18:33
 22/26 anonim ***** válasza:
87%

Egy újabb vén hülye..

Lehetne már megfiatalítani egy kissé az egész krva parlamentet!!

2010. júl. 6. 19:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Talán ha kevesebb lenne az átlagéletkor, mondjuk 24-27 akkor kevesebb lenne a kiterjedt kapcsolatrendszer is, mega korrupció, és talána bátorság is iylen irányú műveletekre.

Aztán akkor valóban azért járnának be oda amiért kell!

2010. júl. 6. 19:52
 24/26 anonim ***** válasza:

Egy fiatal politikusnak nincsenek kiterjedt ukrán meg tájföldi kapcsolatai!

Én korhoz kötném a politikát!!

38 év a felsőhatár aztán nyugdíj, és a tevékenységtől való végleges eltiltás, a nyugdíjuk meg annyi lehetne mint a mindenkori minimálbér!!

Ezzel is rá lennének kényszerítve hogy normális minimálbért szavazzanak meg!!

Nem itt 50 meg 60 éves vén .... ugatnak...

ja meg amíg politikusok addig nem lehetne vállalkozásuk, és a közeli hozzátartozóiknak családtagjaiknak sem!!

Kapnának 250 ezer illetményt havonta aztán ki lehet abból jönni föleg ha még a család többi tagja is keres!!

Mé csak az adótörvények szigorúak? Ez is lehetne az!!!

2010. júl. 6. 20:02
 25/26 bp1985 ***** válasza:
Hát annál az ingyenbékávés baromnál mindenképpen jobb. De való igaz, hogy volt már jobb közt elnökünk.
2010. júl. 6. 21:11
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon ciki, a felesége is demagóg gyökér.Szégyen mi lett ezzel a családdal,sajnálom a lányaikat...
2010. júl. 6. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!