Van itt olyan, akinek sikerült magát kivonnia az politika állandó hatása alól?
"Nem akartam válaszolni,"
Nem is kellett volna, aki használja az agyát, az pontosan tudja, hogy igaz amit írtam, ezért is nem reagáltam újra, minek mint írtam csak kétféle ember van, aki túl buta, hogy egyáltalán foglalkozzon a politikával, meg az, aki amúgy képes volna, de egyszerűen lemond erről. Az, hogy mindig vannak olyanok, akik elő akarjátok adni, hogy "lehet politikával foglakozás nélkül élni" és mindezt teszik egy "Politika" feliratú oldalon, nos leginkább megmosolyogtató, ezért mondtam, hogy vagy ostoba vagy vagy idióta, tessék választani, de büszke egyikre sem szabad lenni.
"Utolsó válaszoló: legjobb védekezés a támadás élve szerint idenyögött vmi b.romsagot és várja, hogy mindenki rácsapjon, hogy aztán a saját kamu igazát bizonyossa. Komolyan gondoltad vagy tényleg ilyen ostoba vagy?"
Nem tudom egyáltalán nekem szántad-e, de amit írtam, azon nincs mit bizonygatni, tudod ez egy rég eldöntött tény. Éppen ezért nem is bizonygatom, vagy belátod, vagy nem. De tudod attól, hogy nem látod be, hogy létezik a nehézségi gyorsulás még ha kiugrassz a harmadikról még le fogsz esni, ugyanez játszik itt is...
"Jól van, ügyes vagy!"
Nem, csak nem komplett idióta, a kettő között vannak fokozatok...
Az fontos, hogy véleményed legyen, de nem kell nap mint nap ezzel foglalkozni. Fölösleges vitákba kár belemenned, a vallás és a politika olyan témák, ahol úgysem fogod meggyőzni a másikat az igazadról, ha nem értetek egyet már eleve.
Nekem is nehéz teljesen kivonnom magam, én azt csinálom, hogy a cikkeknek csak a címeit böngészem át, nem kattintok rájuk. Így napi 5-10 perc alatt képbe kerülök a legfontosabb történésekkel kapcsolatban, mégsem terhelem túl magam fölösleges információkkal.
Elég kínos, ha valaki olyan korlátolt, hogy azt hiszi nem mindent a politika határoz meg.
Mélypont a #4es még büszke is rá, hogy tájékozatlan. facepalm.
#28! Mi mondjuk meg neked, hogy mit csinálj és mit gondolj?
Önként akarsz valaki szellemi csicskája lenni. De szánalom.
Tényleg mennyire gáz már, hogy attól hiszitek magatokat valakinek, hogy szartok a világra, amiben éltek.
Mifelénk az ilyenre azt mondják életképtelen.
Nem sikerült válaszolnod a kérdésemre, szóval mégegyszer: mik azok a hírek az elmúlt fél évből, amelyekről mindeképpen tudnom kellene?
(Nem szrok a világra, csak felesleges napi szinten stresszelnem magam azon, hogy a 444 szerint Orbán miatt jön mindjárt a világvége, a 888 szerint meg már az van, csak Orbán megvéd tőle minket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!