Van itt olyan, akinek sikerült magát kivonnia az politika állandó hatása alól?
Én itt vagyok (véletlen láttam a kérdést a főoldalon:))
A TV-t, netet te irányítod. Az ismerőseimet sem érdekli a politika, de akit mégis, azt meghallgatom, vagy bólogatok vagy beszúrok egy-egy "nem értek egyet"-et és várom, hogy befejezze, esetleg témát váltok, ha nem akarja magától abbahagyni - de mivel tudják, hogy engem ez nem érdekel, nem nagyon szoktak velem ilyesmiről beszélni, max.
választások körül, akkor én is szívesen beszélek róla egy kicsit, mert a szavazást fontosnak tartom, akkor is, ha nincs értelme a végeredményt illetően.
Összességében semmi erőfeszítésembe sem kerül, hogy olyan szintre minimalizáljam az életemben a politikát, hogy csak a legfontosabb események vázával legyek tisztában.
A politika ezer szállal szövi át az életed, nem vonhatod ki magad a hatásai alól. MINDENBEN benne van. Még így se:
Kétféle ember vonja ki magát a politika hatása alól
1. az idióta, aki sajnos túl buta, hogy értse
2. az ostoba, aki úgy dönt, hogy nem akarja érteni és hagyja, hogy mások döntsenek helyette
Ennyi, kár itt magyarázni. Aki nem foglakozik a politikával az e kettő egyike, döntsétek el, ti melyik csoportba tartoztok.
(én egyikre se lennél büszke)
Szép napot, és légyszíves ne akarjátok kimagyarázni, hogy nem így van, így van.
Kiköltöztem az országból.
Egyébként meg tévedsz, ha azt hiszed, nincs hatással az életedre a politika, ha nem foglalkozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!