Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges hogy Orbán Viktor...

Lehetséges hogy Orbán Viktor ilyen szinten állna anyagilag? Lehet jobban állok mint a miniszterelnök?

Figyelt kérdés

[link]

Állítólag csak több mint egymillió Ft ja van. Így én is gazdagabb vagyok nála.

2019. febr. 1. 06:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ilyen szinten áll anyagilag, csak mindent más nevére írat. Lőrinczet szerinted miért csúfolják Pénztáros Lőrincnek? Nem hülye Orbán, más nevére íratott mindent, hogy azokat ne kelljen bevallani. Ez régi Fideszes trükk, sok kiskirály is eljátsza ezt.

Ott van a Nyaktilós Tamás Barnabás is, szerintem hallottál róla, mert gyakran szerepeltek a botrányai a tvben. Ott is az van, hogy a mostani asszonyának a nevére íratott mindent, így ő is úgy állítja be magát, mintha csóró lenne.

2019. febr. 1. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Pénze magyarországi számlán lehet, hogy ennyi van neki. De emellett van sokhektár földje, ingatlanjai. Azt pedig, hogy a vanuatui, kókusz-szigeteki, kajmán-szigeteki számláján mi van, azt már nem tudhatjuk.

Plusz ott vannak a strómanok, akiknek jól tudjuk mi a rendeltetése. A legtöbb vagyont rajtuk keresztül birtokolja.

Emellett egy egész ország gazdasága és népessége tőle függ, rajta múlik, hogy kiből lesz földesúr, vazallus, vagy épp ki csúszik le. Ki kap lehetőséget az egzisztenciára, ki nem.

Miért kellene ezek mellett még magyar folyószámlán pénz neki?

2019. febr. 1. 10:06
 13/14 anonim ***** válasza:
31%

"Remélem a másik oldal vagyonbevallásait is megnézed, úgy korrekt."

Most így ránéztem az Origóra. Első cikk, amit meglátok.

[link]

Van neki

6000 négyzetméteres szántója

1636 négyzetméteres szántója

1635 négyzetméteres gyümölcsöse

7000 négyzetméteres telke

1866 négyzetméteres üres telke

2000 négyzetméteres üres telke

Segíts már a számokkal, mert nekem nem megy. Ez eléri a 2 hektárt összesen? 😂😆🤣

Origó szerint "Elmondhatjuk, hogy Sneider egy igazi földesúr a településen."

2019. febr. 1. 14:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Hitelt törlesztenek, arra megy el nagy része.

Egyébként meg jobb lenne ha száz milliós, meg milliárdos osztalékokat venne ki valamilyen cégből mint Gyurcsány? Akkor az lenne a baj :) Nektek tényleg semmi se jó, ha kevés pénze van az se, meg ha sok az se. Le kéne venni a szemellenzőt..

2019. febr. 1. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!