Lehetséges hogy Orbán Viktor ilyen szinten állna anyagilag? Lehet jobban állok mint a miniszterelnök?
Állítólag csak több mint egymillió Ft ja van. Így én is gazdagabb vagyok nála.
Én inkább azon gondolkoznék el, hogy képes voltál egy pillanatig is komolyan elgondolkozni azon, hogy ez lehetséges.
Személy szerint nem értem, ha már úgy is tagadja akkor miért nem reálisabb összeggel áll elő.
Mondana 10 milliót, de ez az 1 misi ez groteszk, szavak nincsennek rá.
Az a durva, hogy 1,75 millás bruttó fizetés (+költségtérítés) mellett csak ennyit képes félretenni. Pedig ebben benne van az év végi prémium is.
Lehet eddig teljesen félreértettem, és nem szándékosan csinálja, amit. Pusztán képtelen bánni a pénzzel.
Ha ezt olvassák a fideszesek, lehet elkezdenek szegény csóri vezírüknek pénzt gyűjteni. Egyébként nem állítólag van annyi pénze, hanem saját bevallása szerint. Elég nagy különbség.
De ha nagyon megszorulna, akkor se kell aggódni. Veje és lánya biztos kisegítik pár milliárddal, még nagyobb szükség esetén ott van a közel 400 milliárdos mészáros-vagyon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!