Ennyi volt a rabszolgatörvény elleni lázadás? Mindenki fülét farkát behúzva robotol tovább éhbérért?
"Bejössz túlórázni önként? Nem. Akkor kirúglak. Jó akkor bejövök."
Olvasgass egy kicsit hátha ragad rád valami:
Biztos van 1-2 olyan hely ahol 12 óra volt a napi munka eddig is, ott nem változtat semmit a törvény, majd ha megunja a dolgozó lelép. Ahol meg betartották a törvényeket ott meg a dolgozó jár jól az új szabályozással.
"250 helyett 400... Valóban nem változott..."
Nem kötelező a 400 nehéz felfogni? Nem csoda hogy problémád van ha meg se értetted mi változott.
Azért a többség nem olyan helyen dolgozik, hogy 3 ukránnal kiváltható a szaktudása. Ez lehet, hogy szalagon működik, de már némi értelmet igénylő munkáknál nem.
Amellett az ukránok sincsenek ingyen, szállítani, szállásolni őket (benne van a szerződésükben) sem a jótékonysági alapból megy. Ukránokat nem ott foglalkoztatnak, ahol a magyar nem akar 400 órát túlórázni, hanem ahol alapban nem találnak munkaerőt a béka hátsója alatt levő bérekért.
Ez az ukránokkal való riogatás mostanában pont olyan mint annak idején a 23 millió románnal.
45-ös vagyok és nem tudom miről hadoválsz!
Most szóltam, hozzá először és mivel azt sem tudod, hogy ki hol dolgozik, csak fenyegetőleg emlegetted az ukránokat, ezért éreztem szükségét a kiegészítésnek.
Mellesleg nem irodai munkáról beszéltem, mert remélem vannak még azon kívül is szakképzettséget igénylő értelmes munkák, nem az egész ország képzetlen suttyó.
De felőlem rághatjátok a gittet kedvetekre, rohadtul nem érdekel az egész, mert családi vállalkozásunk van, ahova mindenki odateszi magát, a lehetőségei szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!