A rabszolgatörvény csak árt a gazdaságnak?
Én közgazdaságot tanulok és ezért tudom,hogy az a jó a gazdaságnak,ha minél többet költenek.Ha az emberek elmennek kirándulni,szórakozni,pènzt költeni.
De a rabszolgatörvény miatt az embereknek nem lesz idejük az életre.Nem fognak sehova sem eljárni.Ez meg a szociális intézmények,szórakozóhelyek stb számára js hatalmas veszteség lesz
Na én a fenti okfejtésedet olvasva megnézném, hogy milyen "közgazdaság"-ot
tanulsz? Ha valaki túrázik, még több lesz a jövedelme, és még többet fog költeni. Erre például nem gondoltál, sőt néha direkt dolgozók kérik a túlórát 😁
Hogy költsem el a pénzem,ha egész nap csak robotolok?Nem fognak többet költeni az emberek,csak mégkevesebbet.Senkinek sem lesz emergiája meg ideje szociális életre
És ki sem fogják fizetni az embert,csak 3 év múlva.
Munkajogot látom nem tanultok. Keress munkajogász tollából származó elemzést ezzel kapcsolatban.
A híreket pedig - mindkét oldalról jövőt - fogadd mindig erős kétkedéssel és vedd a fáradtságot, hogy fontosabb dolgoknak több helyen utána olvasol, hogy a saját véleményedet tudd kialakítani.
"De engem úgysem érint,itthagyom ezt a mocskos szar k**rva országot :DD"
Akkor meg minek kelted itt a hangulatot, nyugodtan mehetsz külföldre "aljanépnek"...😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!