Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyi volt a rabszolgatörvény...

Ennyi volt a rabszolgatörvény elleni lázadás? Mindenki fülét farkát behúzva robotol tovább éhbérért?

Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 19:01
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
40%

# 10/11 Nem vagyok a csicsád (de megnéztem)

Nagyon szépen megkérlek bizonyítsd az állításod. Nem írok hülyeségeket mert ha a rabszolgatörvényről van szó (maradjunk ennél) alapból nem bírnak kényszeríteni!

2019. jan. 31. 20:55
 12/49 anonim ***** válasza:
31%
Cég bír hogy írd alá de az más. (Nem szabadna)
2019. jan. 31. 20:58
 13/49 anonim ***** válasza:

holnap lesz egy újpesten úgy tudom.

a rabszolgatörvény ellen,meg a döbrögit játszó a rabszolgatörvényt szó nélkül elfogadó fideszes polgármester ellen.

de mivel külváros gondolom nem lesznek annyian,mint a belvárosban.

2019. jan. 31. 21:17
 14/49 Alex Fly ***** válasza:
@12: nem kényszerít. Csak annyit közöl, hogy elrendelte a túlórát. Te meg szépen bemész és dolgozol -akár akarsz, akár nem; a kutya sem fogja kérdezni. Persze megteheted, hogy nem mész be; de ugye ha valaki a megadott időben nem jelenik meg a munkahelyén, annak megvannak a következményei...
2019. jan. 31. 21:17
 15/49 anonim ***** válasza:
50%
Eddig is volt túlóra, ugyanannyi mint most. Semmi plusz kötelezettség nem lett bevezetve. A munkavállaló jogai lettek kiterjesztve azzal hogy ő dönti el mennyit akar dolgozni.
2019. jan. 31. 21:30
 16/49 Alex Fly ***** válasza:
19%

@15: persze. Csak az eddigi 250 órás keretet emelték 400 órára. Valóban nőttek a munkavállaló jogai: többet dolgozhat kötelező jelleggel...

Kösz, de az ilyen jogokból nem kérek. Megelégszek azzalb ha a munkáltató nem dönti el helyettem, mikor csesszem el a szabadidőmet azzal, hogy dolgozok neki...

2019. jan. 31. 21:49
 17/49 anonim ***** válasza:
7%

Én bizony robotolok azért, hogy legyen hol laknom és legyen mit ennem. Megvetsz ezért?

Neked talán van annyi tartalékod, hogy hónapokig ne kelljen dolgoznod? Nekem nincs. :( Megvetsz ezért?

Nekem 1,300,000-el lett kevesebb az éves bevételem a csodálatos új törvényeknek köszönhetően. Megvetsz ezért?

Ha tehetném, visszamennék egy évvel ezelőttre és lelépnék, mielőtt belekezdek a családalapításba. Megvetsz ezért?

Minden este rémálmaim vannak, ha ezt így folytatják, akkor nemsokára nem lesz elég a másodállás, hogy enni kapjon a gyerek. Megvetsz ezért?

2019. jan. 31. 21:52
 18/49 mindentudó99 ***** válasza:
0%
#3. #5. Nektek halvány fogalmatok nincs a törvényről. Elmondanátok nekem hogy a munkaidőkeret egyről három évre bővítése milyen pozitív hatással van a dolgozókra? Tényleg érdekelne. Írjátok már le nekem nem baj ha hosszú.
2019. jan. 31. 22:11
 19/49 anonim ***** válasza:
60%

"Csak az eddigi 250 órás keretet emelték 400 órára. Valóban nőttek a munkavállaló jogai: többet dolgozhat kötelező jelleggel..."

Nem kötelező. Vagy fogalmad sincs miről van szó vagy hazudsz.

2019. febr. 1. 00:25
 20/49 mindentudó99 ***** válasza:
Na gondoltam hogy nem válaszoltok.
2019. febr. 1. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!