Ennyi volt a rabszolgatörvény elleni lázadás? Mindenki fülét farkát behúzva robotol tovább éhbérért?
# 10/11 Nem vagyok a csicsád (de megnéztem)
Nagyon szépen megkérlek bizonyítsd az állításod. Nem írok hülyeségeket mert ha a rabszolgatörvényről van szó (maradjunk ennél) alapból nem bírnak kényszeríteni!
holnap lesz egy újpesten úgy tudom.
a rabszolgatörvény ellen,meg a döbrögit játszó a rabszolgatörvényt szó nélkül elfogadó fideszes polgármester ellen.
de mivel külváros gondolom nem lesznek annyian,mint a belvárosban.
@15: persze. Csak az eddigi 250 órás keretet emelték 400 órára. Valóban nőttek a munkavállaló jogai: többet dolgozhat kötelező jelleggel...
Kösz, de az ilyen jogokból nem kérek. Megelégszek azzalb ha a munkáltató nem dönti el helyettem, mikor csesszem el a szabadidőmet azzal, hogy dolgozok neki...
Én bizony robotolok azért, hogy legyen hol laknom és legyen mit ennem. Megvetsz ezért?
Neked talán van annyi tartalékod, hogy hónapokig ne kelljen dolgoznod? Nekem nincs. :( Megvetsz ezért?
Nekem 1,300,000-el lett kevesebb az éves bevételem a csodálatos új törvényeknek köszönhetően. Megvetsz ezért?
Ha tehetném, visszamennék egy évvel ezelőttre és lelépnék, mielőtt belekezdek a családalapításba. Megvetsz ezért?
Minden este rémálmaim vannak, ha ezt így folytatják, akkor nemsokára nem lesz elég a másodállás, hogy enni kapjon a gyerek. Megvetsz ezért?
"Csak az eddigi 250 órás keretet emelték 400 órára. Valóban nőttek a munkavállaló jogai: többet dolgozhat kötelező jelleggel..."
Nem kötelező. Vagy fogalmad sincs miről van szó vagy hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!