Mit gondoltok a Kárpátia legújabb számáról?
Persze hogy kiábrándultunk belőle sokan, mert az jó hogy nemzeti érzelmű vagy, és nem tetszenek a ballib pártok, de ez nem azt jelenti, hogy be kell nyalni egy ennek a szar házi bandának, aki a szeretett magyarországot készül rombadönteni kiszolgáltatni putyinnak meg szétzülleszteni a társadalmat... És már én is Londonból írom, aki nemrég még első sorban állt a kárpátia koncerten.
És tudod mit mondott akkor Petrás? Izomból Orbánt fikázta és hogy fidesz kiskirályságot akar létrehozni! Most meg benyalt neki!!! Akkor kik is az árulók, a jobbik, aki mindennek ellenére folytatja a harcot Orbán ellen, vagy ezek, akiket kilóra megvett a propagandagépezet??? Erre válaszoljon a sok áruló fideszzombi!
Én inkább vagyok senki, mint egy Nemzetromboló papagája.
Szánalmas kategória.
Mit gondolnék? Kárpátia... A nemzeti rockzene Lagzi Lajcsija. Ne várjunk tőlük semmi értékeset: ha valamit le lehet önteni nagymagyar giccsel és el lehet adni, azt megcsinálják. Most a fidesz seggének nyalása jó befektetésnek tűnik. Aztán legközelebb az ellenkezőjét fogják játszani...
Még mielőtt bárki tévedésbe esne: én is szeretek nemzeti rockot hallgatni -de egy bizonyos szint alá nem megyek; így a Kárpátia alapból kiesik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!