Fideszesek, a Jobbik szerintetek túl liberális, vagy túl szélsőséges?
Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 17:53
1/7 anonim válasza:
Fideszesek: "Aki nem fideszes az ballib"
2/7 anonim válasza:
Van még Jobbik?
Olyan semmilyen.
Mikor milyen szél fúj.
3/7 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes. Én úgy gondolom hogy a Jobbikról jót mondani lassan már olyan nehéz lesz, mint a Fideszről.
4/7 anonim válasza:
A Jobbik próbál jól viselkedni, de valójában mindig kilóg a lóláb, szélsőséges, hajdani nácikkal nosztalgiázó párt.
6/7 anonim válasza:
Én mint tavaly a jobbikra szavazó írom, hogy ez a párt egy nulla, elvtelen csicskapárt lett. Menjenek csak tüntizni a böszmével karöltve, de ne csodálkozzanak rajta, hogy 2022-ben nem kizárhatóan éppen csak, hogy bejutnak, jobb esetben! Szerintem a legtöbben nem ezért x-eltek rájuk eddig.
7/7 anonim válasza:
Én mint Jobbikos a fideszről, régen én is őket támogattam amíg liberális párt volt de ma már nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!