Szélsőséges-e a Jobbik?
Nem tudhatjuk, hogy a vezetőik miben mesterkednek, ugyanis nem fedik fel, ha titkolnak is valamit.
Márpedig tuti titkolnak.
Attól függ mihez képest.
A magyar országgyűlésben, parlamenti pártok között szélsőségesnek számítanak, de például a Magyar Hajnalhoz képest mérsékeltek.
Ez így van a kormánypártoknál is. Magyarországi viszonylatban a Fidesz-KDNP a fő tömegpártok, ők a centrum, de például a skandináv országokban szélsőségesnek számítanának ezzel a politikával.
Egy párt ami a zsidókról mint külön nemzetről gondolkodik, ami nem része a magyarságnak, sem más népnek, ugyanakkor az anti-cionista eszméket támogatják, tehát elvitatják a zsidóktól a jogot, hogy ők maguk nemzetként gondolkodjanak magukról. Ilyen párt a Jobbik.
Ugyanolyan képmutatóak, mint azok a zsidók, akik Izraelbe nacionalizmust, Európába viszont muzulmán bevándorlókat kívánnak.
Igen, szerintem a kettős mérce szélsőséges dolog.
"Jogos az aggodalom.Kutyából nem lesz szalonna! Nyilvánvaló, hogy érdekből finomítottak."
"Nem tudhatjuk, hogy a vezetőik miben mesterkednek, ugyanis nem fedik fel, ha titkolnak is valamit.
Márpedig tuti titkolnak."
Igen, így van, ahogy a két válaszban is! Én éjjelente rettegek attól, hogy megjelennek a Jobbik tagjai, és kaszákkal, szamurájkardokkal, égő fáklyákkal megölnek engem!!444! :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!