A jobboldali értékrend lényege, hogy ellehetetlenítsük a szegényeket, támogassuk a gazdagokat és utáljunk más népeket? A jobboldali politika erről szól.
Szerintem meg egy tippik komcsi. Ő tipikus én nekem a mocskos rendszer miatt nincsen 7-es bmw-m vagy a8-as audim. Nem én tehetek róla , hogy nem vagyok gazdag hanem a rendszer , mert a szegény dolgozó réteget kizsákmányolja az uralkodó osztály és minden az ő hibájuk . Egyrészt tényleg kizsákmányolják az átlag embert a vezetőink de ez a bal oldalon is így volt. Gondolj bele Sztálin elvtárs ugyan úgy élt , mint egy átlag orosz földművelő ? Ugye hogy nem. De nem kell messze menni. Én szeretnék olyan élet színvonalon élni , mint a Gyurcsány. Ő amikor hatalmon volt nagyon sok embernél jobban élt pedig baloldali volt és még sem volt béke egyenlőség testvériség.
A baloldal alapelvei hibásak. Ahogyan azokat kitalálták azokat azt lehetetlen a gyakorlatban alkalmazni . Mindig voltak gazdagok, szegények, zsenik , hülyék és ezen nem lehet változtatni. Ha ezeket nem hiszed el akkor néz meg egy töri könyvet a kommunizmus megbukott Észak-Korea kivételével de aki ott szeretne lakni annak gratulálni tudok csak.
Meg hidd el ez a nemzeti és tisztelet gondolkodás nem rossz ám , gondolj bele ebbe : Egy autós a pirosnál nem áll meg , mert neki egy gép ne korlátozza a szabadság jogait és elüti a lányod/feleséged és be viszed a kórházba ott a doki azt mondja hogy hagyja meghalni a szereteidet, mert te ne akard neki meg mondani , hogy mit csináljon és mikor , mint egy diktátor.
Tehát a jobboldali politika inkább szeretné működtetni az államot és ezért eltekint bizonyos emberi jogok tiszteletben tartásától de cserébe nem fulladunk anarchiába
Kérem szépen, ismered az un. komonizmust?
Hát akkor hadd mondjam ell hogy a komonizmusnak milyen bűnei vannak.
-eltörölte a társadalmi osztályokat, ami azt jelenti hogy egy diplomás egyetemi professzor ugyan olyan egyenlő, mint egy semmirekellő utcaseprő.
-a földi parasztokat TSZ-ekbe kényszerítették, valamint engedély kellet a pl. :disznóvágásra, és ha volt 5 disznód 4-et oda kellet adnod minumm.
-a legtöbb komcsi országba kegyetlen diktatúra volt. Lsd.:Sztálin (a Szovjetunió diktátora) kivégzés kvótákat osztogatott.
De Magyarországon is volt egy mini Sztálin:Rákosi Mátyás.
És ezt úgy fogd fel, hogy a komonizmus (így a szocializmus is) a baloldalhoz tartozik!!!
Szóval így szavazz az MSZP-re!
De nyilván nem csak ez tartozik a baloldalhoz, mert ott van a (bal)liberalizmus,de felvilágosítást adtam hogy kb.miből áll a baloldal.
Előző vagyok.
Nem akarok neked tovább magyarázni, szóval ha elolvastad a válaszom, és még úgy gondolod hogy a baloldal sokkal jobb, mint a jobboldal, akkor még min.5x olvasd ell, az én válaszaimat, a Fizikakedvelő (ha rosszul írtam akkor előre is boccs) és másokét is!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!