Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldali értékrend lényege...

A jobboldali értékrend lényege, hogy ellehetetlenítsük a szegényeket, támogassuk a gazdagokat és utáljunk más népeket? A jobboldali politika erről szól.

Figyelt kérdés

2019. jan. 25. 15:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Egyébként , hogy jött a túlóra a jobboldalhoz ?
2019. jan. 27. 17:16
 42/48 Fizikakedvelő ***** válasza:
A kérdező egy "lázadgató" bohóc. Nem lát semmit a saját igazán kívül. A baloldalban nem ismeri fel a problémákat. Az már csak hab a tortán,hogy leköpi a nemzetet.
2019. jan. 27. 17:31
 43/48 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egy tippik komcsi. Ő tipikus én nekem a mocskos rendszer miatt nincsen 7-es bmw-m vagy a8-as audim. Nem én tehetek róla , hogy nem vagyok gazdag hanem a rendszer , mert a szegény dolgozó réteget kizsákmányolja az uralkodó osztály és minden az ő hibájuk . Egyrészt tényleg kizsákmányolják az átlag embert a vezetőink de ez a bal oldalon is így volt. Gondolj bele Sztálin elvtárs ugyan úgy élt , mint egy átlag orosz földművelő ? Ugye hogy nem. De nem kell messze menni. Én szeretnék olyan élet színvonalon élni , mint a Gyurcsány. Ő amikor hatalmon volt nagyon sok embernél jobban élt pedig baloldali volt és még sem volt béke egyenlőség testvériség.

A baloldal alapelvei hibásak. Ahogyan azokat kitalálták azokat azt lehetetlen a gyakorlatban alkalmazni . Mindig voltak gazdagok, szegények, zsenik , hülyék és ezen nem lehet változtatni. Ha ezeket nem hiszed el akkor néz meg egy töri könyvet a kommunizmus megbukott Észak-Korea kivételével de aki ott szeretne lakni annak gratulálni tudok csak.

Meg hidd el ez a nemzeti és tisztelet gondolkodás nem rossz ám , gondolj bele ebbe : Egy autós a pirosnál nem áll meg , mert neki egy gép ne korlátozza a szabadság jogait és elüti a lányod/feleséged és be viszed a kórházba ott a doki azt mondja hogy hagyja meghalni a szereteidet, mert te ne akard neki meg mondani , hogy mit csináljon és mikor , mint egy diktátor.

Tehát a jobboldali politika inkább szeretné működtetni az államot és ezért eltekint bizonyos emberi jogok tiszteletben tartásától de cserébe nem fulladunk anarchiába

2019. jan. 27. 17:48
 44/48 anonim ***** válasza:

Kérem szépen, ismered az un. komonizmust?

Hát akkor hadd mondjam ell hogy a komonizmusnak milyen bűnei vannak.

-eltörölte a társadalmi osztályokat, ami azt jelenti hogy egy diplomás egyetemi professzor ugyan olyan egyenlő, mint egy semmirekellő utcaseprő.

-a földi parasztokat TSZ-ekbe kényszerítették, valamint engedély kellet a pl. :disznóvágásra, és ha volt 5 disznód 4-et oda kellet adnod minumm.

-a legtöbb komcsi országba kegyetlen diktatúra volt. Lsd.:Sztálin (a Szovjetunió diktátora) kivégzés kvótákat osztogatott.

De Magyarországon is volt egy mini Sztálin:Rákosi Mátyás.

És ezt úgy fogd fel, hogy a komonizmus (így a szocializmus is) a baloldalhoz tartozik!!!

Szóval így szavazz az MSZP-re!

De nyilván nem csak ez tartozik a baloldalhoz, mert ott van a (bal)liberalizmus,de felvilágosítást adtam hogy kb.miből áll a baloldal.

2019. jan. 27. 18:01
 45/48 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nem akarok neked tovább magyarázni, szóval ha elolvastad a válaszom, és még úgy gondolod hogy a baloldal sokkal jobb, mint a jobboldal, akkor még min.5x olvasd ell, az én válaszaimat, a Fizikakedvelő (ha rosszul írtam akkor előre is boccs) és másokét is!!!!!

2019. jan. 27. 18:05
 46/48 anonim ***** válasza:
Engem az érdekel #10-es az ki volt mert az még idiótább , mint a kérdező
2019. jan. 27. 18:20
 47/48 anonim ***** válasza:
Nem tudom 46-os,hogy ki volt az a idióta komcsi kis nyominger, de én kioktattam, hogy milyen borzalmakat élt át a nagyapám, meg a kortársai.
2019. jan. 27. 18:26
 48/48 anonim ***** válasza:
Na kérdező mi van nagyon kussolsz
2019. jan. 30. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!