A jobboldali értékrend lényege, hogy ellehetetlenítsük a szegényeket, támogassuk a gazdagokat és utáljunk más népeket? A jobboldali politika erről szól.
"A Fidesznek semmi köze nincs , se a nácikhoz, sem a komcsikhoz."
Szerinted a göbbelsi propagandát kik használták eredetileg? Na és az államosítás hol volt jellemző? Történelem kérlek...
"Szerinted a göbbelsi propagandát kik használták eredetileg? Na és az államosítás hol volt jellemző? Történelem kérlek..."
göbbelsi propagandát a nácik.
Az államosítás meg a Rákosi-rendszerbe volt(más országban is volt).
De miért is könyörögsz hogy "Történelem kérlek..."?! Válaszolj! Azt hiszed hogy nem tudom mi az az államosítás? Tévedsz!
De ez most hogy jött ide?
S amúgy kérdező,szebbet én sem tudok sajnos mondani,mint azt,hogy egy kő alatt éltél eddig. A jobboldali értékeknek megjelenése sokszor nagyon hasznos és racionális.Gondoljunk már csak abba,hogy mennyit hangsúlyozzák a jobboldaliak,hogy a közösség iránti tisztelet fontos,s az individualizmusnak vannak határai. Ez egy teljesen igaz állítás. Gondoljunk bele: egy munkahelyen senki nem fog jó képet kialakítani magáról,ha állandóan saját személyét előtérbe helyezve a közösséghez nem alkalmazkodva próbál gyorsan előrelépni.
S ha már általánosítás. Akkor most én is leírom a baloldalt úgy ahogy te a jobboldalt. Szélsőséges(akár igazságtalan) egyenlítősdi,PC véleményterror,arrogáns morális és intellektuális fölény állandó hangsúlyozása,radikális bohóckodás,kettős mérce stb.(figyelem ez általánosító és nem teljesen igaz,de ezt kapja az ember ha felveszi a kérdező stílusát)
#24 amit leírták a baloldalról,az is jó dolog.
A jobboldal a primitív,gonosz emberek ideológiája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!