Szerintetek nem gáz, hogy hirtelen MINDENKI átvette Puzsér zöldítő prorgramját? Tarlós, Karácsony és Horvát is.
Szerintem nincs sok esélye a Puzsérnak. De szerettem volna ha legalább azok akik valóban zöld irányba szeretnék, hogy elmenjen Budapest rászavaztak volna, mert Ő legalább ezt a dolgot őszintén gonrolja...
De most ezek a másolók megosztják ezen embereket is.
A kérdésedben is hazudsz, mert állítást fogalmazol meg benne, azt sugallva, hogy az igaz, ráadásul véleményt, érzelmet is a szánkba próbálsz rágni.
A Párbeszédnek már megalapulása óta ez az értékrendje, ill. korábban is azért voltak az LMP része, mert nyilván közös volt bennük a zöld értékrend, ebből kifolyólag sok eltérés nem is lehet.
Pruzsérról meg nem mondanám, hogy olyan hitelesen képviseli ezt, amikor még a közértbe is autóval ugrik le. Karácsony viszont polgármester létére is biciklivel megy dolgozni.
Nos, az MSZP sem lopta Pruzsértól a programját.
Hol írtam én olyat, hogy nem foglalok állást?!
Amúgy valóban az LMP lenne már megalapulása óta egy zöld párt, de Puzsér bejelntése előtt, hogy indul a főpolgármesteri választáson a Sétáló Budapest programjával nem igazán zöldködtek...
Tarlós ugyan már évekkel ezelőtt emlegette a dugódíjat, hogy 2017-ig be kéne fizetni, de a Fidesz nyomására visszakozott, nem tett az ügy érdekében semmit.
Puzsér programjának béta verziójának ismertetése után 4 nappal, Tarlós átemelte azt a sajátjába.
Az MSZP, DK meg AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT még abban is hazudnak amit kérdeznek. Kormányzásuk alatt még a Fidesznél is károsabbak voltak környezetvédelmi szempontból.
Egyértelműen Puzsér hozakodott elő az elmúlt évek legradikálisabb zöldítési tervével, ez a dolog, hogy tegyék emberibb léptékűvé a várost, s hogy több kerületből TELJESEN zárják ki az autókat még mainstream pártban nem merült fel, magyar politikus még nem ejtette ki a száján.
Nem merték volna, a negatív fogadtatástól tartva...
Most viszont Puzsér előjött vele, viszonylag pozitív vízhangot váltott ki a népből és mindenki legalább részlegesen átvette, és mindenkinek ez lett a fő érve maga mellett.
HCS és KG a zöld ötleteikről beszélnek leginkább és leghamarabb minden interjúban.
Eddig ez nem így volt.
Piros Kalapács!
Én úgy tudom, hogy Sevilla részeiről is később tiltották ki a forgalmat, nem pedig úgy volt eleve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!