Nagy Blankát meg fogják szívatni a bérminimumot kereső tanárai mert kiállt mellettük?
#10 hogyne lenne program? Ott volt rögtön a tüntetők 5 pontja, amik nagyon fontos és észszerű, ugyanakkor (normál országoknál) abszolút alapvető követelések, mint a túlóracsökkentés, rabszolgatörvény visszavonás, független média, EU-ügyészség, meg nem tudom mi volt az 5. pont.
De egyébként, minek ide egyáltalán program? Bármivel áll elő az ellenzék, bármilyen programmal úgyis csak le vannak hurrogva. Meg nézd meg a tavalyi választásokat. Minden párt részletese programot adott ki, egynek nem volt semmilyen programja: a Fidesznek (a "Folytatjuk" meg a "Nem hagyjuk hogy Soros nevessen a végén" az nem program). Ki nyert? A Fidesz. Erről ennyit. Minek kínlódjanak akkor programmal? Épeszű ember úgyis tudja, látja hogy min kéne változtatni és hogy miért kellene fideszéktől megszabadulni, aki meg agymosott annak tök mindegy mivel állnak elő úgyis csak fikázni fogja őket meg sorosbérencezni.
Sajnos, igen!
Én is úgy vélem, hogy nem marad retorzió nélkül és ahol csak lehet, majd keresztbe fognak neki tenni akár még az érettségin, akár majd az egyetemen.
De akkor is nagyon bátor, hősies dolog volt kiállni az elnyomott és kizsákmányolt munkásosztály mellett! Ezt nem tette meg így senki sem és őseink büszkék rá, hogy ő igazi magyar és nem csupán fotelhuszár!
A csúnya beszédjén meg nem értem, hogy mit vannak kiakadva, mert az az igazság, hogy a mai tragikus helyzetben már a szép beszéd mit sem ér, lásd tüntetésen táncikálós ellenzékiek meg hangzatos szövegeik - lóxart sem értek el vele, ide radikálisabb beszédek kellenek és Csernus-stílus! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!