Nagy Blankát meg fogják szívatni a bérminimumot kereső tanárai mert kiállt mellettük?
Majd lesz egy fideszes tanár úr/nő, aki megnehezíti az életét. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy lejáratja az osztály előtt a politikai véleménye miatt. Arra nincs eszköze egy tanárnak és az állásába kerülhet. De sokkal szigorúbban osztályozhatja majd, többet feleltetheti, nehezebb kérdéseket tehet fel neki feleléskor.
Sajnos nem marad büntetlenül az, hogy nyilvánosan kifejtette az álláspontját a kormánnyal kapcsolatban. Bízzunk benne, hogy normális tanárai vannak.
Mondjuk én nem ítélkezek felette. Ahhoz csak annak van joga akinek a száját soha nem hagyta el trágár szó.
Nekem az a bajom, hogy az olyan beszédek amit ő is mondott, közhelyesek. A megoldásokról eddig egy beszéd se szólt. A problémákat bárki tudja sorolni és hogy most aztán odacsapunk. Az ellenzéki politikusok is szörföznek a tüntetőkön, de programot még alig hallottam. Az EU ügyészséghez csatlakozás petíció egynek jó. Hol a többi programpont? Hogy mit várhatunk tőlük? Reméljük, hogy lesz programja az ellenzéknek, mert program akkor is kell, ha ellenzékben vannak.
Nagy Blankát felhasználják. Igaz. A Fidesz alattomosan jól használja a személyét a tüntetők lejáratásához. Itt is naponta többször bedobnak egy Nagy Blankás kérdést, hogy vita legyen körülötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!