Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gyakorin vannak bérkommentelők?

A gyakorin vannak bérkommentelők?

Figyelt kérdés
Szerintetek vannak itt fizetett kommentelők? Néhány hozzászólás elég gyanús nekem. Mit gondoltok? F

2019. jan. 17. 10:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%

Igen. Eleve gyanúsak a tökéletes helyesírással író vérfideszesek (azt tapasztaltam, hogy minél nagyobb Fidesz fan valaki, annál rosszabb a helyesírása).

A kiváló helyesírással, lényegre törően tiszta propagandát tartalmazó kérdés, a szintén tökéletes kiegészítő magyarázat, és mellé a hibátlanul megválasztott kulcsszavak - ez szintén gyanús, összevetve az oldalon lévő többi kérdéssel, amik sokszor csak hanyagul odavágott szóhalmazok, hellyel-közzel témába vágó kulcsszavakkal.

És akiken látszik, hogy nem meggyőződésből írnak, hanem csak úgy kénytelen-kelletlen módon, mint mikor az ember olyan munkát végez, amit nem szeret, de muszáj... szerintem ezek mind árulkodó jelek.

2019. jan. 17. 11:56
 12/23 Gyépésmérnök ***** válasza:
39%
Nem hiszem, hogy lennének akiket ezért fizetnek. Nem jó reklámfelület, mert viszonylag kevesen olvassák, még kevesebben veszik komolyan ezeket a kérdéseket, pláne a válaszokat.
2019. jan. 17. 12:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 szerintem az inkább a hülyeség miatt van
2019. jan. 17. 12:17
 14/23 anonim ***** válasza:
17%
Sokszor, mikor ellenzéki kérdéseket és válaszokat olvasok, felmerül bennem, hogy ennyi baromságot nem írhat az ember, vagy ha mégis, akkor nem ingyen. Remélem, hogy igazam van, és nem meggyőződésből csinálnak hülyét magukból, hanem valami juttatásért.
2019. jan. 17. 12:30
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
14: Akkor te nem találkoztál még Pozitív Visszacsatolás válaszaival. :D Nem hiába kezdte el új néven tolni, meme lett belőle mikor megakarta magyarázni, hogy egy logisztikai központ valójában nem is raktározásról, stbről szól.
2019. jan. 17. 12:32
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

#12 Gyépésmérnök

"Nem jó reklámfelület, mert viszonylag kevesen olvassák,"

A GYIK évek óta benne van a 15 legolvasottabb magyar honlap listában.

[link]

[link]

2019. jan. 17. 12:40
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

Vannak. Már írták pár accountjukat. Nem kifejezetten erre az oldalra vannak ráküldve, hanem mindenre ahol tolhatják a propagandát, védhetik a fideszt, és annak elvtársait.

Gyurcsányista propagandisták vannak, de kevesen, és inkább viccesek.

2019. jan. 17. 18:44
 18/23 anonim ***** válasza:
én egyébként szívesen lennék az, ha megfizetnének XD
2019. jan. 17. 19:29
 19/23 anonim ***** válasza:
2019. jan. 18. 01:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Remélem.

Remélem, hogy egyes hozzászólók nem maguktól ilyen hülyék.

2019. jan. 19. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!