A gyakorin vannak bérkommentelők?
Úgy gondolom, hogy nincs (legalábbis nem hiszem) olyan akit kimondottan a GYK-n való kommentelésért fizetnek, viszont olvastam jópár olyan propagandaszagú kommentet, amit szerintem ember magától nem talál ki.
Illetve néha ingatlanosok, vagy befektetési "tanácsadók" (értsd: pénzügyekhez totál analfabéta betanított munkások) szoktak próbálkozni a hirdetéssel.
Igen. Mindkét oldalról.
Ha sokat olvasol, akkor észre lehet venni, hogy vannak, akik minden kérdéshez hozzászólnak, ugyanazt. Közben kérdéseket is írnak ki ugyanarról.
Az is látszik, hogy próbálják a kérdéseikkel terelgetni az embereket.
Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ennyi ideje, energiája legyen erre, ha nem ez a konkrét feladata.
Bérkommentelő van a Fidesz részéről.
Nem konkrétan egy online felületre koncentrálódik.
Iránymutatásnak megfelelően kell írnia, pl. megvédeni egy új kétséges intézkedést pl. rabszolgatörvényt új adót stb., az ellenzéket lejáratni, vagy leírni hogy az ellenzék is ugyanilyent tett vagy még rosszabbat.
Olyan kérdéseket feltenni amivel emlékezteti a baloldali kormányzásra illetve a széttagolt ellenzékre az olvasókat.
Aztán van egy külön gusztustalan feladat amikor felszólítják őket hogy egy facebook oldalhoz, vagy bejegyzéshez írjanak kvázi "önálló" véleményeket. Pl. lejárató gyalázó céllal.
Kamuprofilok százait kellhet megcsinálniuk. Erről is olvastam hogy utánajárt valamelyik újságíró ennek.
Választásokkor vagy egyes krízis helyzetekben pl. tüntetések nagyon hasznosak lehetnek mert ugye úgy tűnik a nép hangjai de csak pár csoport irányított véleménnyel.
A bérkommentelő nem feltétlen csak ebből él, hanem ez is része a munkájának, inkább egy tágabb politikai vallási szervezethez tartozik és az kapcsolódik a Fideszhez, illetve pénzeli támogatja azt.
Inkább bérpontozók vannak.
Hajamat tépem attól a kicsinyességtől, mikor KSH adatokat linkelek, vagy abszolút semleges dolgot írok, mégis lepontoznak pusztán érzelmi alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!