Magyarországon vannak bérkommentelők?
Persze, én is ebből élek, plusz most lesz béremelés miután Soros az alapítványainak adta a vagyona nagy részét. :)
(Ja nem...)
Látogass el politikusok Facebook oldalára, vagy hírportálok Facebook oldalára.
Kommentek igen jelentős százaléka kamuprofil.
Vannak.
Eleinte bérpontozóként dolgoztam, majd ahogy teltek az évek feltűnt a közvetlen főnökömnek, hogy írni-olvasni is tudok. Ezután lettem bérkommentelő.
Ezt mindösszesen fél évig csináltam, utána bérposztolónak vettek föl. Ez már egy nehezebb dolog volt, mert a közösségi oldalakon kellett egyszerre pontoznom, kommentelnem és kamu posztokat írnom. Egyszer felakartak venni bérprovokálónak, de túl udvariasan fogadtam el az ajánlatot és másnap már ki is rúgtak.
Mostanra talán elértem a karrierem csúcsát is, ugyanis bérbérenc vagyok. Ez abból áll, hogy ha valaki elkezdi firtatni a témát, akkor én felvállalom, hogy bérenc vagyok, de úgy, mintha csak poénkodnék.
A kérdés a következő: Vicceltem? :O
ma 17:49
Legjobb...legjobb :DDDDD
De érted, mint hogyha csak az egyik oldal csinálná/csinálhatná...kicsit sem manipulatív a kérdés...
Ilyet tudnék elképzelni egy bérkommentelőtől. Ha valóban érdekelne a Googleben rákeresnél és egyből kihoz egy csomó cikket. Ráadásul vegyesen PestiSrácok, Index stb.
A nagyobb illiberális demokráciákban (Törökország, Oroszország) már nyílt titok, simán el tudok képzelni ilyet másikoldalról is. Biztos könnyű pénz, de épeszű embernek nem bírja a gyomra(epéje?) a napi 12 óra gyűlölködést.
Ahogy az ünnepre bértapsolók busztoztatása úgy a bérkommentelés is a neokomcsi Fidesz műfaja. Többször lebuktak már:
Szánalmas! Majd mutasd meg nekünk ha Soros Gyuriról is lesz valami :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!