Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon vannak bérkomme...

Magyarországon vannak bérkommentelők?

Figyelt kérdés
Gyakran hallani itt is azt, hogy valakik irányítás alatt és pénzt kapnak érte. Elsőre nem hittem volna el, de pl olvasva ezt a topicot is. Mindenhol ultraliberális lehúzó válaszok, gondolkodás nélkül csípőből reagálnak mindenre. Olyan mértékben pontozzák le a normális válaszokat itt, amennyi hányadot nem tesznek ki az egész ellenzékiek. Valóban létezne magyarországon is a bérkommentelés. Soros ezt is fizeti?
2017. okt. 26. 17:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%
Sorosnak ehez semmi köze.... de tuti hogy vannak ilyen bérkommentelők, hogy nyalják a Viktor seggét
2017. okt. 26. 17:30
 2/22 anonim ***** válasza:
20%
Nincsenek, ezt csak a defektes hülye emberek hiszik, akik nem tudják elfogadni mások véleményét, és ha nem egyezik az ő véleményével akkor rávágják, hogy bérkommentelő. Csak eszük nincs az a baj. A bérkommentelő szóban benne van a bér szó, mégis ki fizetne ezért? Ha valaki fizetne, akkor senki sem rohadna a gyárban a szalagsor mellett, hanem mindenki ezt csinálná.
2017. okt. 26. 17:30
 3/22 anonim ***** válasza:
76%

Persze, én is ebből élek, plusz most lesz béremelés miután Soros az alapítványainak adta a vagyona nagy részét. :)

(Ja nem...)

2017. okt. 26. 17:31
 4/22 anonim ***** válasza:
75%

Látogass el politikusok Facebook oldalára, vagy hírportálok Facebook oldalára.

Kommentek igen jelentős százaléka kamuprofil.

2017. okt. 26. 17:38
 5/22 anonim ***** válasza:
39%
Nekem még soha nem fizetett senki, ha fizettek volna nem ügyfélszolgálaton dolgoznék. Még így is úgy gondolom, hogy jelenleg a Fideszre nincs alternatíva (persze nem bánnám, ha lenne). Természetesen, ha valaki fizetné, hogy kommenteljek, örömmel tenném :)
2017. okt. 26. 17:40
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

Vannak.

Eleinte bérpontozóként dolgoztam, majd ahogy teltek az évek feltűnt a közvetlen főnökömnek, hogy írni-olvasni is tudok. Ezután lettem bérkommentelő.

Ezt mindösszesen fél évig csináltam, utána bérposztolónak vettek föl. Ez már egy nehezebb dolog volt, mert a közösségi oldalakon kellett egyszerre pontoznom, kommentelnem és kamu posztokat írnom. Egyszer felakartak venni bérprovokálónak, de túl udvariasan fogadtam el az ajánlatot és másnap már ki is rúgtak.

Mostanra talán elértem a karrierem csúcsát is, ugyanis bérbérenc vagyok. Ez abból áll, hogy ha valaki elkezdi firtatni a témát, akkor én felvállalom, hogy bérenc vagyok, de úgy, mintha csak poénkodnék.

A kérdés a következő: Vicceltem? :O

2017. okt. 26. 17:49
 7/22 anonim ***** válasza:
50%
Egyértelműen vannak, bár én csak a paláver c betelefonálós rádióműsort ismerem a nemtudomanevétmegjegyezni rádióból, ahol a selypes bajer zsolt az egyik moderátor Van vagy 10 rendszeres betelefonáló (csak ők vannak, senki idegen (külsős) rajtukon kívül nem telefonál be). Az ő szövegük egyértelműen kinyomtatott, némelyik még oly csekély színészi képességgel sem rendelkezik, hogy ne lenne feltűnő a felolvasás, mások kellő érzelmi töltöttséggel adják elő szövegüket, de amikor a moderátor elbúcsúzik tőlük, akkor hirtelen leállnak a hevült stílussal, mintha leeresztene a felhúzott rugó. Ilyen neveken jelentkeznek be, hogy kútfalvi oszkár, 77 éves fogorvos, kőrősi úr, etelka, dalma az őrségből, aki és zsoltikázik, mintha puszipajtások lennének stb. Soha egyik sem vitatkozik a moderátorral, csak a kormányt dicsőítik és a csürhe, ostoba ellenzéket szapulják. Csak az nem érthető, hogy a csürhével minek foglalkozni, ha olyan csodálatos és eredményes a kormány ?
2017. okt. 26. 18:34
 8/22 anonim ***** válasza:

ma 17:49

Legjobb...legjobb :DDDDD

2017. okt. 26. 18:43
 9/22 anonim ***** válasza:

De érted, mint hogyha csak az egyik oldal csinálná/csinálhatná...kicsit sem manipulatív a kérdés...

Ilyet tudnék elképzelni egy bérkommentelőtől. Ha valóban érdekelne a Googleben rákeresnél és egyből kihoz egy csomó cikket. Ráadásul vegyesen PestiSrácok, Index stb.

A nagyobb illiberális demokráciákban (Törökország, Oroszország) már nyílt titok, simán el tudok képzelni ilyet másikoldalról is. Biztos könnyű pénz, de épeszű embernek nem bírja a gyomra(epéje?) a napi 12 óra gyűlölködést.

2017. okt. 26. 18:44
 10/22 anonim ***** válasza:
47%

Ahogy az ünnepre bértapsolók busztoztatása úgy a bérkommentelés is a neokomcsi Fidesz műfaja. Többször lebuktak már:

[link]

Szánalmas! Majd mutasd meg nekünk ha Soros Gyuriról is lesz valami :D

2017. okt. 26. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!