Fideszesek! Ti üzleti zseninek tartjátok Mészáros Lőrincet? Okosabb, mint Zuckerberg?
"...nem lett volna máshogy , ha a Jobbik,Mszp,Dk,LMP nyerte volna a választásokat. Addig nem is lesz változás amíg az elmúlt 5 választást megnyerő kormánytagok nem lógnak sorba Pest utcáin."
Érdekes mert ez egy kicsit ellentmondásban van azzal, amit az utóbbi napok általad írt kommentjeiben láttam, gondolom nem szeretnéd, ha kigyűjtenék belőle egy csokrot. Azok kizárólag FideSS-ezésről, agymosott Fidesz szavazókról, Orbán- szidalmakról, gúnyolódásról szólnak. Akkor melyik "állításod " igaz? Vagy most hazudtál, vagy korábban, oly sok kommentedben. Ha csak a családod és a környezeted érdekel( ne), ahogy írod, akkor miért olyan fontos,hogy gyalázkodj, uszíts, megkockáztatom, szélsőjobboldali stílusban oly sokszor " kommunikálj" a politikáról? Számomra ez tovább erősíti azt, amit fent leírtam.
# 133/135 Időpont ma 14:00 Privát üzenet
"...nem lett volna máshogy , ha a Jobbik,Mszp,Dk,LMP nyerte volna a választásokat. Addig nem is lesz változás amíg az elmúlt 5 választást megnyerő kormánytagok nem lógnak sorba Pest utcáin."
Kedves fórumozó! Értem én , hogy van véleményed, nincs ezzel gondom, hidd el.
De akkor konkrétan rákérdezek: visszanézve az elmúlt napok általad beírt kommentjeit, miért csak a Fideszt szidod, nem akármilyen módon, ha te magad azt állítod az idézett hozzászólásodban, hogy tulajdonképpen mindegyik egyforma? Egyszer nem olvastam tőled egy olyan kommentet, ahol bármelyik másik pártot, vagy annak szavazóit szidtad volna! Nyomokban sem. Na mindegy, ahogy írtam, vagy most hazudtál, vagy akkor a fideSS- ezésed hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!