Fideszesek! Ti üzleti zseninek tartjátok Mészáros Lőrincet? Okosabb, mint Zuckerberg?
Figyelt kérdés
Vagy mivel magyarázzátok, hogy egy falusi gázszerelő Magyarország leggazdagabb emberévé vált a fidesz kormányzása alatt?2019. jan. 14. 10:26
1/140 anonim válasza:
Te meg mivel Magyarázod soros György vagyonát meg gyökéségét?Ha az ellenzékiekkel vagy tudd hogy soros györgyel is.
Tessék a bizonyíték: [link]
2/140 anonim válasza:
Persze, hogy zseni. Más magyarázat nincs ilyen brutális meggazdagodásra. Buffett állítólag egymillió dollárt ajánlott Mészárosnak egyetlen közös ebédért, hátha tanulhat még valamit.
3/140 A kérdező kommentje:
#1: de jól tudsz terelni. Kár, hogy nem ezt kérdeztem. Az, hogy mellébeszélsz, világossá teszi a számomra, hogy Mészárost még ti is szégyellitek, de muszáj megvédenetek.
Mellesleg megjegyezném, hogy Soros nem az én adómból (közpénzből) gazdagodott meg, és nem is Magyarországon él.
2019. jan. 14. 10:33
4/140 anonim válasza:
Nem értek egyett Mészárossal meg Orbannal se.Csak tudom amit tudok ezzel csak azt akartam megmutatni hogy az ellenzék se jobb...Ők is hagyák megvetettni magukat sorkssal vagy csak anyira lent van a szintük.A fideszesek meg jönnek hogy mindenki soros bérenc nem csak le ereszkec a szintükre...Az ellenzékiek is mind milliárdosok(jo tulzás hogy mind).Nem hiszem hogy neked jobb lenne ha gyerekeket erőszakolnának meg itt is mint Szerbiában.Mert sajnos van egy ismerősöm akiket migránsok erőszakoltak meg ott tavaj...
6/140 anonim válasza:
1es tipikus 70 iq fidesz.
Még itt it Sorossal jön xddd
8/140 anonim válasza:
Sok fideszesnek nincs csak mongyák hogy van bizonyitékuk...
9/140 A kérdező kommentje:
Ja, tudom a Föld meg lapos. Arra is van hasonló szintű "bizonyítékom" xD
2019. jan. 14. 10:51
10/140 anonim válasza:
Figyelj hiába mesélsz te nekem.Azt nem tudod megváltoztatni hogy Soros fizeti őket!Gondolod majd velük jobb lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!