Simicska létezik? Egy TV interjút nem láttam vele, csak telefonos beszélgetéseket, azok is recsegtek.
Figyelt kérdés
2019. jan. 13. 19:48
1/7 anonim válasza:
Troll kérdés.. elég csak beírnod a Google-ba annyit, hogy Simicska és meg is találod a választ.
2/7 anonim válasza:
Létezik, a tévében pedig azért nem láttad, mert ő a láthatatlan ember is.
5/7 anonim válasza:
Volt egy kb. 10-12 éves időszak, amikor teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Fotó sem készült róla ekkor, a médiában még az APEH-lemondása idején készült fotók keringtek. Amikor újra feltűnt, már kétszeresére hízott és ekkor kezdett szembefordulni Orbánnal. A többi már ismert... :)
6/7 anonim válasza:
Vagy éppen piál, vagy éppen piál és "feliratokat" rajzolgat. Amúgy meg a Vonával együtt azon gondolkodik, hogy hogyan döntse meg Orbán Viktort 2022 ben😁
7/7 anonim válasza:
Kétséges hogy létezik. A hátam közepe vajon létezik? Egyiket sem láttam még közvetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!