Nem gondoltatok még arra hogy a Himnuszunkat ideje lenne újragondolni?
Nem én akarom megváltoztatni én csak beírtam ide pont azért hogy megtudjam azt hogy a többi Magyarnak mi a véleménye erről.
A megírását és a megzenésítését természetesen szakemberekre kellene bízni.
"A megírását és a megzenésítését természetesen szakemberekre kellene bízni."
Valóban? Milyen szakemberekre, jobb- vagy baloldali, esetleg liberális vagy konzervatív stb...? Ki tudna jelen helyzetben olyan himnuszt írni, amit mindenki elfogad és kifejezi a magyar nép egységét?
Vagy olyan "szakemberekre" kéne bízni, akik az alkotmányt is írták? Mi jó sülne ki mindebből?
A Dohnányi-változatot nem Trianon után kezdték alkalmazni? Mintha halványan ez rémlene.
Én meghallgattam az Orosz himnusz rokkos változatát, hát az nagyon király. Ha tehetitek hallgassátok meg.
Ezzel nemakarom az oroszokat futtatni, csak kimondottan a himnuszuk dallama az ami tetszik.
Hát nemlenne egyszerű olyan embert találni akitől mindenki elfogadna egy új himnuszt az biztos, de szerintem egy pályázat kiírásával lehetne ilyet találni.
Ez jobban megérne egy nemzeti konzultációt is mint orbán hülyeségei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!