Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az állampapírokkal is a...

Az állampapírokkal is a NER-esek jártak jól?

Figyelt kérdés

Sajnos az emberek örülnek ha megélnek, nincs pénzük ilyenbe fektetni.... Napról napra, évről évre egyre nagyobb az infláció, így hó végére sokaknak csak pár tízezer marad, amiből nem lehet félrerakni....

Miért kell az embereket butának nézni, hogy repülőrajt utazó sebesség aztán sprint?

Ezzel a tegnapi akcióval is csak a figyelem elterelése lehetett a sok botrányról ami mostanság van, illetve azért mert a TISZA szárnyal...

ma 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akinek nincs megtakarítása, annak meg nem vitte el az infláció annak az értékét.

Jól hangozhat, hogy ennyit meg annyit kamatozott az állampapír, de ez csak a hivatalos infláció felett van egy picivel. A valós inflációt meg el se éri.

A lakossági állampapírral Nagy Marci minden állítása ellenére meg nem a befektető, hanem az állam jár jól. Mert a kifizetett kamat nem a kínai meg arab befektetőhöz kerül és áramlik ki az országból, hanem a lakossághoz.

ma 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Hogy azzal jól járnának nem mondanám, mert maximum az inflációt követi.
ma 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

[link]

Magyarország olyan, mint az Erik a vikingben, mikor Atlantis elsüllyed...

Orbánék a végsőkig szajkózni fogják a propagandát.

ma 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

800 ezer számláról írnak, annyi NER-es valószínűleg nincs. Például nekem is van, és én se vagyok az.

Kifizetésekkel eddig se volt semmi probléma.

ma 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, aki abba fektetett...

Tudod, hány balliberálist, ellenzékit ismerek, akinek ugyanúgy jó volt az utóbbi években az éves 13-15 százalékos kamat??

Pl nekem is.

ma 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 Egyébként erről van egy mém videó láttam hogy tutira megcsinálták erre a jelenetre ilyen felírással. Zseniális ugyanakkor elszomorító, de hát mit tudok én csak egy hülye "lipsi" vagyok.
ma 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!