2010-ben gondolta e valaki, hogy Orbán ilyen lesz mint most?
Figyelt kérdés
Akkor azt mondták elhozza a jólétet, meg Gyurcsánytól már jobb lehet valaki.2019. jan. 10. 16:55
1/12 anonim válasza:
Elég sokan gondolták már akkor is, sőt, volt aki '89-ben azt mondta, Orbánban erős diktatórikus hajlam van. Olvasd el Kende Pétertől A Viktor c. könyvet és folytatásait. 2001-ben íródott az első kötet, de egy az egyben leírja a mai Orbánt.
2/12 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom.
És?
Az akkori államcsődközeli állapotokhoz képest, amitől csak az az IMF kölcsön mentette meg az országot, amit aztán a Fidesz kormány fizetett vissza, az öszödi böszméről, aki már nem is titkolja az alkoholizmusát nem is beszélve, szerinted nem mondott igazat?
3/12 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb,most mint 2010-ben.Orbánék csodát tettek az országgal.
4/12 anonim válasza:
Hofi már a 90-es években jól látta hogy milyen Orbán és a komplett Fidesz valójában, pedig akkor még egyrészt liberálisoknak vallották magukat, másrészt bőven nem az a világ volt számukra mint most. Szóval már akkor lehetett tudni, és voltak is akik észrevették. De mára szerencsére tudja az egész világ hogy milyen ember.
5/12 anonim válasza:
Én nem gondoltam volna. Ha valaki 2010-ben nekem azt mondja, hogy 2018-ban autokráciában fognak élni a magyarok én azt minden idiótáknak elmondtam volna akkor.
6/12 anonim válasza:
Igen, azért nem szavaztam rájuk már akkor sem.
7/12 anonim válasza:
Igen, én már akkor is ellenük szavaztam.
8/12 anonim válasza:
Akkor még csak reméltük, hogy ilyen lesz.
9/12 anonim válasza:
Persze, már az első ciklusa idején is köztudott volt, hogy csak ártani tud.
10/12 anonim válasza:
Én Jobbiktól vártam ezt, sorozás meg hasonlók. Brutál radikális lett a Fidesz. Közmukától kezdve minden felvásárlása radiók tévék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!