Ezt komolyan gondolta Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
A miniszerelnök Úr azt állítja, hogy minden választókerületben olyan erős ellenzéki jelölt indul a FIDESZ ellen, akik Soros bérencei,kerítést bontanak és elfogadják a betelepítési kvótát.
A legerősebb ellenzéki indulók jelenleg Jobbikos politikusok, akik nem szeretik a zsidó üzletembert, a határzárat fejlesztenék, és a betelepítési kötvényeket is kivezetnék.
A baloldal teljesen esélytelen, viszont ők akarják az országot bevándorló országgá alakítani,de jelenleg az MSZP, DK, Együtt, LMP nem kihívói a FIDESZ-nek.
2018. márc. 2. 19:54
1/25 anonim válasza:
A megválasztott jobbikos országgyűlési képviselők számát én nullára tippelem. Az szerintem nem olyan erős.
2/25 anonim válasza:
Mi az, hogy kivezetnék a letelepedési kötvényeket? Már ki van vezetve.
3/25 anonim válasza:
Mivel az egész kampány "tartóoszlopa" Soros, nem mondhat mást.
4/25 anonim válasza:
Csak nekem tűnt fel hogy a Fideszes szimpatizánsok képtelenek kulturáltan vitázni?
5/25 anonim válasza:
Nem, minden vitaképtelen balliberális így érzi.
6/25 anonim válasza:
Ha Orbán nem volna miniszterelnök, már rég a gumiszobában csücsülne. Szerinte azért is Soros a felelős, ha rossz idő van. Semmit nem szabad elhinni neki.
7/25 anonim válasza:
Orbán egy paranoid kiégett kisztitkár, van olyan sötét ember aki még komolyan veszi?
Nagyon lent lehet neki az értelmi szintje.
8/25 anonim válasza:
Orbán semmit nem gondol komolyan!
Minden szava cáfolható egy-egy korábbi kijelentésével!
9/25 anonim válasza:
Orbán Viktor egy Isten! Mivelhogy nem tüntetnek mint anno Gyurcsány idején hogy takarodj,ezért szeretik nagyon!
10/25 anonim válasza:
A miniszterelnök úr mindig, ismétlem mindig, mindent, ismétlem mindent, komolyan gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!