Az országnak miért nem lehet két kormánya?
Arra gondoltam, hogy miért nem lehet olyat csinálni, hogy a magyar népet két részre bontani, és két kormányt felállítani nekik. Maradna a jelenlegi fideszes kormány, de ők csak azok fölött uralkodnának akik a szavazóik. Ez azért is lenne igazságos, mert a Fidesz-szavazók szerint minden nagyon jól megy, a kormány tisztességes stb., mennyivel jobb lenne akkor ha csak az ő pénzük kerülne Mészároshoz meg a stadionokba, hiszen ők ennek úgyis örülnek. A fideszes törvények is csak a fideszesekre vonatkoznának (rabszolga stb.)
A másik kormányt meg felállítanák nem fideszes, tisztességes, hozzáértő emberekből, és akinek elege van a jelenlegiekből az ez alá a "zászló" alá csatlakozna, ide adózna, az EU is utalhatná ide a támogatásokat mert itt nem a haverok zsebébe kerülne stb. Még az EÜ-t is meg lehetne így oldani, az ellenkező "tábor" embereit maximum életveszélyes sérülés esetén látnák el a másik kórházban, egyébként pedig csak pénzért vagy egyáltalán nem. Így végre lehetnének normális kórházak , a fideszeseknek meg úgyis jó a hulló vakolat meg az ágyon futkosó patkány, hiszen szerintük a jelenlegi kormánynál nincs jobb. Ja és természetesen a Soros-reklámokat (19 milliárd csak tavaly) is csak a fideszes tábor pénzéből finanszíroznák.
Ti mit szólnátok ehhez az ötlethez? Szerintem igazságos lenne, ráadásul kiderülne hányan valódi szavazói a jelenlegi kormánynak.
Egy autónak is lehet két kormánya csak merre fog menni?
Amúgy nehezen találsz olyan országot aminek tisztességesek a politikusai. Sőt talán a sikeres kormányzás és a gazemberség nem is biztos hogy kizárják egymást.
Lsd. USA pl. de sorolhatom tovább is....
Belgiumban 5 kormány van, viszont nem lehet ilyen alapon szétszedni, csak területi határral.
Ezzel pontosan elveszítené a választás azt a részét, amiért sokan harcoltak régen. Gyakorlatilag visszakívánod hozni a '30-as éveket, amikor nyílt szavazás volt, nem titkos. Ez már hatalmas visszalépés, nem kérnék ebből.
"A másik kormányt meg felállítanák tisztességes, hozzáértő emberekből"
Ettől elkapott a röhögőgörcs. Ilyen nem létezik, remélem nem baj, hogy ezt elárultam neked. Én sem szeretem a Fideszt, mégis rájuk szavaztam (Eddig úgy néz ki fogok is), mivel nincs ellenfelük. A többi a Fidesznél is nevetségesebb.
Lehet a lepontozás, ugyanis gyik-en több az ellenzékes, de a tényeken nem változtat.
Nem működne:D
Akik a fideszre szavaztak 1 hónap múlva másznának át a drótkerítésen:D
"A másik kormányt meg felállítanák tisztességes, hozzáértő emberekből"😂😂 Hát te nagyon buta vagy , már ne is haragudjál!
Először is 2010 ben 2014 ben és 2018 ban is lehetőség lett volna felállítani ezt az úgynevezett "másik tisztességes kormányt", ez érdekes módon valamilyen oknál fogva nagyon nem jött össze...ez sem ők nélküli!Mondhatnám azt is, hogy hát tetszettek volna nyerni...
Aztán kik lennének azok a másik tisztességes kormány? A politika mindig mocskos, a politikában mindig ott van a hatalmi és a gazdasági érdek, ott van a lobby, ott van a mutyizás, és még soroljam, mindenhol a világon!
De egyébként ha a mostani ellenzéki oldalra gondolsz, mint "másik tisztességes kormány", akkor nézd már meg légyszíves hogy 2010 ig mi a jó fene ment ebben az országban, és merre haladt az ország gazdasága, az emberek eladósítása,, hogyk ennyit említsek. Tudod, ha lenne egy "másik tisztességes kormány", akkor nem ekkora tüntetések lennének fél év múlva, hanem sokkal nagyobbak, és lehet, hogy te is ott kajabálnál, hogy ezek milyen szemetek, még ennél a rohadt Fidesz kormánynál is rosszabbak...😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!