Népbetegség, hogy ennyire befolyásolható a magyar?
Hangsúlyozom, hogy pártatlan vagyok! DE!
Miért issza 2/3- ad O. V. szavait? Egyszer már hatalmon voltak. Belebuktak. Sz@rból nem lehet várat építeni. Tény. Belebukott az MSZP kormány is. A FIDESZ egész végig csak pocskondiázott és tüntetett. Bajnai legalább megmondta, hogy nagy a sz@r és kemény menet lesz. Eddig úgy tűnik, hogy Orbán csak ígérgetett a hatalomért. Most akkor újból leforog a régi film? Ezek szerint van még bőr a magyar emberen, amit le lehet nyúzni?
68
Ja értem, megszorítások kellenek, de a vizitdíj, az nem oké. Éljen a következetesség :)
68
És szerinted a vizitdíjból befolyó összeg nem segített volna abban, hogy pár milliárddal kevesebbet kelljen költeni az egészségügyre, és így csökkentsük az államháztartási hiányt? :)
10:25 Ez OK, hogy megszorítás kell, valahogy ki kell jönnie az országnak abból, amiben van.
10:32 Azért írtam, hogy pártatlan, mert egyik párttal sem szimpatizálok. Kitöltötte Orbán a mandátumát, ez igaz, de a köv. 4 év? Ezért írtam, hogy belebukott.
Tekints vissza egy kicsit és meglátod, hogy mire gondoltam az ígérgetésekkel kapcsolatban. A csapból is ez folyt. Persze ez igaz a másik oldalra ugyanúgy.
Kérlek másold be az MSZP kampányszövegét, vessük össze, szóról szóra stimmel- e.
10:34 Nem olvasok népszabit, hírlapra sem vagyok előfizetve. Mindenki döntse el, hogy szoci- marker- e a tehetősözés, vagy nem. Arra gondoltam ezzel, hogy aki rongyosra keresi magát (és nem biztos, hogy becsületesen), annak még több marad a zsebében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!