Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Népbetegség, hogy ennyire...

Népbetegség, hogy ennyire befolyásolható a magyar?

Figyelt kérdés

Hangsúlyozom, hogy pártatlan vagyok! DE!

Miért issza 2/3- ad O. V. szavait? Egyszer már hatalmon voltak. Belebuktak. Sz@rból nem lehet várat építeni. Tény. Belebukott az MSZP kormány is. A FIDESZ egész végig csak pocskondiázott és tüntetett. Bajnai legalább megmondta, hogy nagy a sz@r és kemény menet lesz. Eddig úgy tűnik, hogy Orbán csak ígérgetett a hatalomért. Most akkor újból leforog a régi film? Ezek szerint van még bőr a magyar emberen, amit le lehet nyúzni?

2010. jún. 29. 09:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
szavazta a nyavaja,honnan veszel ekkora sületlenséget????
2010. jún. 29. 11:11
 12/20 anonim ***** válasza:
51%

68

Ja értem, megszorítások kellenek, de a vizitdíj, az nem oké. Éljen a következetesség :)

2010. jún. 29. 11:13
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért kellenek,mert különben nem tudjuk tartani a hiánycélt..,nem tudod felfogni???
2010. jún. 29. 11:14
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

68

És szerinted a vizitdíjból befolyó összeg nem segített volna abban, hogy pár milliárddal kevesebbet kelljen költeni az egészségügyre, és így csökkentsük az államháztartási hiányt? :)

2010. jún. 29. 11:15
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Jó,látom már ez is a Fidesz hibája,hogy tönkrement az egészségügy,mivel a vizitdijjat eltöröltették...:s
2010. jún. 29. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen sajnos ennyire befolyásolható a magyar, ha ugyanis nem lenne ennyire birkák akkor te se tettél volna fel ilyen kérdéseket.
2010. jún. 29. 11:29
 17/20 A kérdező kommentje:

10:25 Ez OK, hogy megszorítás kell, valahogy ki kell jönnie az országnak abból, amiben van.

10:32 Azért írtam, hogy pártatlan, mert egyik párttal sem szimpatizálok. Kitöltötte Orbán a mandátumát, ez igaz, de a köv. 4 év? Ezért írtam, hogy belebukott.

Tekints vissza egy kicsit és meglátod, hogy mire gondoltam az ígérgetésekkel kapcsolatban. A csapból is ez folyt. Persze ez igaz a másik oldalra ugyanúgy.

Kérlek másold be az MSZP kampányszövegét, vessük össze, szóról szóra stimmel- e.

10:34 Nem olvasok népszabit, hírlapra sem vagyok előfizetve. Mindenki döntse el, hogy szoci- marker- e a tehetősözés, vagy nem. Arra gondoltam ezzel, hogy aki rongyosra keresi magát (és nem biztos, hogy becsületesen), annak még több marad a zsebében.

2010. jún. 29. 11:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért ez nem így működik. Engedd meg hogy elmondjam hogy pl. én is miért vagyok ilyen ostoba hogy Viktor megdumált megint. Ennek az országnak van egy politikai elitje, megvannak a hatalmi csoportjai, ezek közül lehet választani. Most tavasszal 2 volt amelyiket komolyan lehetett venni, vagyis volt hihető elképzelése hogyan kéne megoldani a problémákat. A fidesz-kdnp meg a szocik. A Jobbik nyilvánvalóan nem ebben a világban él, és csak hatalmat akar a magukfajtáknak, az LMP pedig értelmezhetetlen, alapvetően nemtudta mit akar csak annyit hogy mást, és az meg még kevés nekem, ezt mindenki tudta. El kellett hát döntenem az MSZP-t a korrupció és hazugság nagy mestereit választom, akik 8 éve szopatnak vagy a valamennyivel mégis csak kevesebbet lopó és megbízhatóbb csoportulást habár egyszer már csalódást okoztak. Nem befolyásolt engem senki, csak reálisan mérlegeltem. Szerinted mi lett volna a helyes? De ne csak annyit hogy valaki más. Konkrétan. Melyik másik banda ami tuti? Kik azok akik szerinted bűntelenek, tökéletesek, akarnak és tudnak kormányozni? Csak én ostoba befolyásolható magyar nem vettem észre őket?
2010. jún. 29. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
úgy kezdődik hogy J, és az a vége, hogy OBBIK, kedves utolsó! :D honnan veszed hogy csak a hatalmat akarják? és legfőképp: kik is azok a "magukfajták"??
2010. jún. 29. 15:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Gyerekek, ha Isten velünk, ki lehet ellenünk??
2010. jún. 29. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!