Népbetegség, hogy ennyire befolyásolható a magyar?
Hangsúlyozom, hogy pártatlan vagyok! DE!
Miért issza 2/3- ad O. V. szavait? Egyszer már hatalmon voltak. Belebuktak. Sz@rból nem lehet várat építeni. Tény. Belebukott az MSZP kormány is. A FIDESZ egész végig csak pocskondiázott és tüntetett. Bajnai legalább megmondta, hogy nagy a sz@r és kemény menet lesz. Eddig úgy tűnik, hogy Orbán csak ígérgetett a hatalomért. Most akkor újból leforog a régi film? Ezek szerint van még bőr a magyar emberen, amit le lehet nyúzni?
Orbán válságkezelő politikája lehet, hogy lassabb, de legalább gondol közben az emberek jólétére is.
Bajnai Ceausescu-politikát akart bevezetni, vagyis az életminőség súlyos leromlása árán akarta gyorsabb sebességgel visszafizetni az adósságot és egyéb kiadásokat.
Én is pártatlan vagyok,de igazat adok neked.
Sok ostoba ember van,aki bedől a semmit mondó Orbán-frázisoknak.
A rászavazók egyrésze jómódú,vagy gazdag. Az előző kormányzása alatt is csak nekik kedvezett. Ugyanez lesz most is,majd az önkormányzati választások után.
De sok vallásos ember is rászavazott,mert a templomokban ezt mondták nekik,elkárhozással fenyegették,aki nem Orbánra szavaz.
Amióta kormányra kerültek,semmi mást nem csinálnak,mint a hatalmukat erősítik,hogy 20 évere bebetonozzák magukat az egypárt rendszerbe. Most már nem is ígérgetnek. Az eddigi ígéreteikről is csak hallgatnak.
Adócsökkentés, közbiztonság javulása,kisposták életrekeltése, devizahitelesek segítése:ezek már mind mellékesek. Az árvízkárolsultak segítéséről már nincs is szó.
Ősszel majd azt mondják,hogy sajna,nincs rá pénz!
Orbánnak nincs válságkezelő politikája, a Bajnai által meghatározott irányt folytatja. Soha nem gondolt a kisemberekre, és most sem fog gondolni. Neki csak a hatalom számít! Nagyon naív,aki még hisz neki.
27/F
9:29 Félő, hogy csak a tehetősebbek még jobb létére gondol. Lehet, hogy lassabb, az viszont biztos, hogy mire politikai programja végére ér, addigra sok család számára késő lesz.
9:32 Ez így van, az viszont gusztustalan, hogy a politikát beerőltették a vallásba. Aljas húzás.
9:34 Én is úgy gondolom, hogy "érdemben" mindegyik csak addig cselekszik, amíg nincs a hatalom a kezében. Attól kezdve csak a megtartása a cél, még ha ez egy országba is kerül. Sajnos itt tartunk. De 30 éves fejjel úgy gondolom, hogy erről azért a nép is tehet. Inkább bele temeti magát a problémáiba, minthogy hallassa a hangját és megmondja, min kellene változtatni.
27F: Mit gondoltál,Orbán hatalomra kerül és két kézzel szorja mjad a pénzt??Igenis megszoritások kellenek,hogy a hiánycélt lehessen tartani,ha tetszik ez ha nem!Ezzel a kisember duma meg elég fárasztó,hogy kicsesznek velük..,nem elég hogy a közüzemi dijakat befagyasztották már?Lendvaicsira csak azt tudta hajtogatni,hogy nem lesz gázáremelés és vagy 50-szer megemelték...,most meg jól kib@sztak a távhősökkel,hogy Bajnai idején megszünteték a gázártámogatást,a dupláját fogják fizetni a távhősök!
kérdező:Tudod miért issza mindenki O.V. szavait?Mert megszavazták jókora többséggel a Fideszt és elvárják tőle,hogy ennek tudatában jól tegye a dolgát,és jól beszéljen a parlamentben is többek között...
Tudod,nem nyert volna a Fidesz ekkora hatalmas fölénnyel ha az mszp jól kormányzott volna 8 évig..,sőt lehet nem is nyertek volna,erről ennyit!!
"Hangsúlyozom, hogy pártatlan vagyok! DE!"
Rosszul kezdődik, mert:
1) Senki sem pártatlan;
2) Általában a "pártatlan vagyok..." szöveggel a legotrombább kampányszövegeket szokás bevezetni.
"Miért issza 2/3- ad O. V. szavait? Egyszer már hatalmon voltak. Belebuktak."
Nem buktak bele, Orbán kitöltötte a mandátumát. Két miniszterelnök volt eddig, aki nem töltötte ki a mandátumát (hanem megbukott): Medgyessy és Gyurcsány.
"Belebukott az MSZP kormány is."
Bajnai sem bukott meg, hanem kitöltötte a mandátumát. Az MSZP bizonyos értelemben persze tényleg megbukott.
"Eddig úgy tűnik, hogy Orbán csak ígérgetett a hatalomért."
Mit is ígért? Halljuk azt a rengeteg ígéretet. Amúgy 1 hónap kormányzás után nyilván "pártatlanul" meg tudod állapítani, hogy teljesítette-e, amit 4 évre vállalt.
"Pártatlan" vagy, kár, hogy szóról szóra felmondod a szocik kampányszövegeit.
"csak a tehetősebbek még jobb létére gondol"
Ez a "tehetős"-özés tipikus szoci marker. Az tehetősözik, akihez minimum a hírlevél jár, vagy ha nem is tartozik az aktivisták közé, de rendszeresen olvassa a népszabit.
Nem olvasok soha semmilyen szoci újságot. De éltem már az előző kormányzásuk alatt,és tudom,hogy csak a gazdagokat támogatta.
Nem emelt családipótlékot,csökkentette a nyugdíjemeléskete. Az adókedvezményeket is csak a magaskeresetűek tudták igénybe venni. Akinek alacsony volt a jövedelme, az nemhogy 30 milliót,de 4-5 millió hitelt sem kapőott.Esélye sem volt az önálló lakás megszerzésére. Akinek volt talonban 50-100 milliója,az kedvezményes hitelből a gyerekeinek is vett lakást.
Nem a szocik "propagandája" hat rám,hanem a tapasztalat. Tévedsz,ha azt hiszed,hogy ezután nem lesz gázáremelés!
A 29 pont is csak ígéretek halmaza,nagyon kevés,ami megvalósul majd belőle.
Én örülnék a legjobban,ha nem lenne igazam.
68
Egy kérdés: a vizitdíjat megszavaztad, ugye?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!