Fideszesek! Egy kérdésre tudnátok választ adni?
Tényleg most már elmehetnétek a fenébe a hülyeségeitekkel!
A nyugdíjprémiumot Gyurcsány találta ki, de se pénze, se ideje nem volt végrehajtani.
A krumplival meg ne gyertek, falun élek, a rokonságom szerte az országban és senkinek nem ajánlgattak krumplit!
Ahogy narancsba öltözött az egész ország, ehhez a világ összes krumplija nem lett volna elég!
De csak nyugtassátok magatokat elme roggyantak!
Ez a krumpli jelképes dolog, nyílván nem krumplival vettek meg mindenkit, de:
-Bözsi éppen a választások előtt
-Ételosztás éppen a választás előtt
-Falunap fideszes szervezéssel éppen a választás előtt
A Fidesz a választások előtti másfél évben háromszor adott a nyugdíjasoknak Erzsébet-utalványt és majdnem minden háztartás fűtéstámogatást. A választások óta lassan egy év eltelt, amely során senki sem kapott sem Erzsébet-utalványt, sem gáztámogatást. Ezt magyarázzátok el nekem, hogyha annyira a nyugdíjasok támogatása a cél, akkor tavaly decemberben miért nem kaptak prémiumot? A választások előtti két évben 10% felett növelték a minimálbért és a bérminimumot, idénre ez 8% lett. Ha ennyire jól teljesít a magyar gazdaság, akkor miért nem növelték ismét annyival ezeket? Miért csak a választások előtt fontosak az emberek a kedves kormánynak?
"-Bözsi éppen a választások előtt"
Lehet, hogy a cél a szavazatszerzés lett volna, de akinek volt nagyanyja, vagy volt valaha bármi köze idősekhez, annak tudnia kell, hogy a hitükben megrendíthetetlenek!
Zsebre vágják a Bözsit és utána a legnagyobb nyugalommal szavaznak az Mszp-re, vagy a Dk-ra.
Ha egy nyugdíjas a Fideszre szavazott, az Bözsi nélkül is arra szavazott volna, erre mérget vehet mindenki!
"-Ételosztás éppen a választás előtt"
Milyen ételosztás? Egész évben van ételosztás!
"Falunap fideszes szervezéssel éppen a választás előtt"
Erre ugyanazt tudom írni, mint a Bözsire.
Lehet bulizni, de senkit nem befolyásol a döntésében.
Csak kíváncsiságképp...tudja valaki, hogy pontosan mennyibe kerül egy tüntetés leszervezése? És hogy esetleg a tüntetéseken mennyi adományt szoktak összegyűjteni?
Mert van egy olyan érzésem, hogy zavar van az emberek fejében ezekkel kapcsolatban.
Nem tudom, hogy miről beszélsz, mert a szüleim decemberben mindketten kaptak 18-18000 Ft-ot és úgy tudom mások is kaptak differenciáltan. (Mellesleg decemberben még csak 8 hónapja volt a választás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!