A tüntetők analfabéták vagy idegenek?
Eddig megmosolyogtam, ha azt hallottam idegen antifások is tüntetnek és ők írják a molínókat meg mindent ők szerveznek. Most azonban elgondolkodtam. [link]
Azt írták szrtájk. A z-t használjuk, ezt minden külföldi tudja, ha levesszük a strike egy angol szóra hasonlít az amit felírtak a lepedőre. Lehet valóban nem is magyarok balhéznak? Elég nehezen képzelem, hogy ezt sem tudja valaki leírni, aki általánossal dolgozik valahol
Fideszes propagandisták lehetnek, bár valszeg inkább photoshop. Végig ott voltam, nem láttam ehhez hasonló molínót...
Az idegenek is ugyan úgy írják, ha idegenek lettek volna, akkor a z betűvel, meg az á betűvel, és a j vel lettek volna gondok. Hát elvtársak ebbe se tudtok belegondolni? :)
A tüntetős csoportban kiderült, pár órája írták, hogy a fideszkomcsi propaganda csinálja a szokásosat. Egy csapat diák gyorsba hozzácsapódott a tüntihez, és lepedőre fújták volna a szöveget, de elrontották, és nem csináltak újat, aztán nyomtak egy poénfotót, amit a kormány fake news felkapott.
Gyuribácsi biztos figyelt volna, hogy jól írják.
# 12/16 Több ezer lapot kiosztanak, amin helyesen szerepel a sztrájk szó, senkinek még csak a szeme sem rebben. Egyszer le van írva helytelenül, mindenki eszét veszti.
Fuck logik."
Az hogy le tudod írni a neved nem feltünő, mert mindenki meg tudja csinálni. Az hogy osztogatnak szórólapokat szintén unalmas már, alapkészségszintűek. De az hogy nem tudsz egy 7 betűs szót leírni amit ráadásul mindenhol látsz még a szórólapodon is, mégsem tudod utána leírni még 8 általános után sem, ez azért szánalmas és gáz is egyben. Nem gondolod?
# 10A vak is látja, hogy a Z eredetileg is rajta volt a molinón (az R került fel utólag, picit megkésve), ha a Z-t leveszed, akkor sem lesz belőle az angol "strike" szó, szerintem ezt egy óvodás is belátja."
Angolul sem tudta leírni az antifa tüntető :(
"A cikkben mutatott másik képet (ahol a diákok tartják a két táblát) pedig még a vak is látja, hogy átszerkesztették. De mit is vár az internet népe a 888.hu-tól."
Bukta : azóta kitették eredetiben videoval, hogyan készítették. Továbbra sem tudom megállapítani idegen volt vagy egy iskolaszégyene hazánfia :/
Ki kéne normálisan járni az általánost és csak utána kellene tüntetni
Kérdező, biztos vagyok benne, hogy nem kell ehhez import, túl sokat látsz bele, megy ez anélkül is!
Igazat adok azoknak, akik úgy gondolják, először R nélkül írták le, ez egyértelmű, utána vették észre, hogy valami nem stimmel, aztán rossz helyre került az R betű. No de nem tök mindegy? Ha először R nélkül írták le, az semmivel sem jobb, mint a vég kifejlett. :D
Ilyen mérhetetlenül ostoba emberek mindig vannak a tüntetők között, teljesen mindegy kik, miért tüntetnek, ez önmagában a tüntetők (ismétlem, önmagában!) intelligenciáját nem mutathatja!
A másik pedig az, hogy ami a 888-on látható képeket illeti, hogy "szerkesztett képek, pláne a táblás". Miért mi a bánat lenne? Ki állította, hogy az nem az? "Az internet népe pedig ezeket a remekműveket alkotta" Guten morgen! Szerintem a barbis kép is gyanús, az a szövegbuborék tutira photoshop! Ez most valamiféle becsípődés, ez a szerkesztett képek dolog? Kikerült róla videó is, szóval nem szerkesztett... (a molinós!) :D Avagy lehet a videó is szerkesztett? Hát manapság már... ki tudja?! :D "Szerkesztve van", mint a földön fetrengős jelenetek?
Egyébként kérdező, nem tudom mit vársz... A tüntetők vagy a Jobbik, LMP, Momentum hármashoz tartoznak, vagy az MSZP, DK duóhoz. No most előbbi a fiatal, majdani szavazókat esetleg első szavazókat szólítja meg, az utóbbi meg a nyugdíjasokat. Az MSZP és a DK pedig állításom szerint pusztán azért vesz ebben részt, mert a szavazóbázisát fiatalítani akarja. Így történik az a fura helyzet, hogy a diákok és a nyugdíjasok tüntetnek a túlóratörvény miatt. 🤨 Amiatt a túlóratörvény miatt, ami majd vár a munkavilágára érett fiatalokra, ha nyugatnak veszik az irányt, Orbán miatt bedurcázva. 🤣 Azok a nyugdíjasok tüntetnek, a kommunistamaradványokkal, akik a komcsik idején dolgozhattak ingyen szombaton, azok, akiknek kb. a nyugdíja, a szar Erzsébet utalványa múlik az adózón, így ha többet dolgozunk az nekik csak jó. 🤣
Igaz, hogy Orbánnak fogalma nincs a melós létről, ugyanakkor azok, akikkel tüntet a túlóratörvény miatt - a már nem vagy még nem dolgozó nép - azok sem dolgoztak sosem! Úgyhogy egy dolog, hogy a sztrájk szót van, aki nem tudja helyesen leírni, de hogy érvelni nem tud egyik oldal sem (sem jobb, sem bal), az egyszer biztos! Szerintem a 'vita' szó, nyugodtan törölhető a magyar nyelvből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!