A tüntetők analfabéták vagy idegenek?
Eddig megmosolyogtam, ha azt hallottam idegen antifások is tüntetnek és ők írják a molínókat meg mindent ők szerveznek. Most azonban elgondolkodtam. [link]
Azt írták szrtájk. A z-t használjuk, ezt minden külföldi tudja, ha levesszük a strike egy angol szóra hasonlít az amit felírtak a lepedőre. Lehet valóban nem is magyarok balhéznak? Elég nehezen képzelem, hogy ezt sem tudja valaki leírni, aki általánossal dolgozik valahol
"Elég nehezen képzelem, hogy ezt sem tudja valaki leírni, aki általánossal dolgozik valahol."
Hát pedig sajnos ez a szint!:(
Ha képesek lennének írni, akkor olvasni is tudnának, tán még értelmezni is. Ha pedig olvasni tudnának, (és értelmezni) akkor elolvasták volna (és értelmezték volna) a törvényt és ezzel rögtön okafogyottá vált volna a "buli"
Egyébként az ott lévők egyikéből sem nézem ki, hogy valaha is dolgozott volna akár 5 percet.
"Egyébként az ott lévők egyikéből sem nézem ki, hogy valaha is dolgozott volna akár 5 percet."
Ezt ugye a parlamentben ülőkre érted? Ugyanis rájuk teljességgel igaz, Orbánnal az élen! Az az ember tisztességesen egy napot nem dolgozott még!
Kérdező: Ugye tudod, milyen egyszerű átszerkeszteni egy képet?! Ha nem voltál kint személyesen és nem láttad, akkor akármi is állhatott azon a molinón.
Moshatjátok a szennyest, itt világosan le van írva, hogy NEM szerkesztett a kép, hanem külföldiek voltak, ahogy a kitűzőjükön is így szerepel.
Akinek nem megy az angol, tegye fordítóba, tanulságos!
A vak is látja, hogy a Z eredetileg is rajta volt a molinón (az R került fel utólag, picit megkésve), ha a Z-t leveszed, akkor sem lesz belőle az angol "strike" szó, szerintem ezt egy óvodás is belátja.
A cikkben mutatott másik képet (ahol a diákok tartják a két táblát) pedig még a vak is látja, hogy átszerkesztették. De mit is vár az internet népe a 888.hu-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!