Ellenzék hívei! Ha a Fidesz támogatná a bevándorlást, megfelelne a Fidesz?
Ha a Fidesz támogatná a migrációt, Sorosnak nem állna érdekében tömni az itteni szervezeteit, akik leállnának a kormányellenes uszítással és a szervezkedéssel és rögtön "rend" lenne.
Pár ellenzéki politikus elveszítené az onnan jövő apanázsát, így ki is szállnának a politikából, mert rögtön nem lenne annyira fontos.
Azért ezt szégyennek tartom. A nevedből az adódna, hogy hazafi vagy és még is azokat támogatod akik tönkre teszik az országot.
Hol szárnyalnak a bérek?? Az árak csak nőnek és nőnek, a pénzünk értéke csökken és volt egy kis növekedés és egyből "szárnyalnak a bérek".
Ezt fejlődésnek nem nevezném semmi képpen sem.
1. A ti megfogalmazásotok szerint "ballib" vagyok, de a kevés dolgok egyike amivel egyetértek, az hogy nem kell migrit;
2. Milyen szárnyaló bérekről beszélsz, a német tápénzem 1400 € havonta;
Valóban szárnyalnak a bérek a külföldi multik magyarországi gyáraiban és munkahelyein, bár ez semennyire sem a Fidesz érdeme. Maga az ország a legjobb esetben is stagnál, fejlődés szempontjából.
Nem ismered a liberális szó jelentését. Magyarországon nincs jelenleg valós liberális párt. Mindössze szitokszóként használod, ami sokat elmond a politikai ismereteid hiányáról.
Egyik ellenzéki pártprogram sem támogatta a bevándorlást, sőt: a letelepedési kötvényt sem, a Fideszen kívül. Nem mintha ez lényeges lenne, a bevándorlás elenyésző fontosságú probléma Magyarországon.
Most én kérdezek:
Miben mutatkozik meg a soha nem látott fejlődés?
Hol vannak az ezt bizonyító statisztikák, megbízható forrással ellátva?
Miből indulsz ki, amikor arra a következtetésre jutsz, hogy az ellenzék támogatná a bevándorlást?
Mit értesz az alatt, hogy liberális? Mivel függ össze a Fideszgyűlölet kapcsán?
Ha ezekre értelmes választ adsz, elismerem hogy nem csak egy, önálló gondolkodásra képtelen, politikai és szociológiai analfabéta kormánypárti droid vagy. Vica versa.
Nekem itthon is annyi lenne a jövedelmem után, vagy valamivel több (csakhogy nem szoktam beteg lenni!:) és nem kellett nyakamba vennem a világot, így minden este mellettem dorombol az asszony.
Csak egy jó szakma, rátermettség és a kötelezettségek tisztességes fizetése kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!