Ha egy vállalkozónál 8 osztályos minimálbérre vagyok felvéve diplomával, de pénztárt, könyvelést mindent ellátok, és se túlóra pénz, se szabadság nincs, mi a teendő, hogy kifizessék a szabim legalább?
"mi a teendő, hogy kifizessék a szabim legalább?"
Az hogy elkéred a pénzt. Azt ne mondd meg hogy diplomád is van, és ennek ellenére erre magadtól nem tudtál rájönni mert ki fognak röhögni.
Bár mondjuk tudják szerintem maguktól is hogy a diploma észt még nem adott senkinek.
Leszámfejted magadnak, elutalod, felmondasz.
Diplomával :))))
"Azt mondta szabi az nincs se táppénz. Azért bátorkodtam kérdezni akkor mi van?
"
Az van, hogy be kéne adnod a felmondásod, mert egy igazi gyökér a "főni".
"Orbánnak a te hülyeségedhez mi köze?"
Annyi a köze, hogy ad egy ilyen szarnak a költségvetésből vagy 10-20 millát mint munkahelyteremtő.
"Az hogy elkéred a pénzt. Azt ne mondd meg hogy diplomád is van, és ennek ellenére erre magadtól nem tudtál rájönni mert ki fognak röhögni.
Bár mondjuk tudják szerintem maguktól is hogy a diploma észt még nem adott senkinek."
Reménykedek benne, hogy neked nem a 28000 forintos nyugdíjas ágybanfekvő anyádat kell pelenkázni egy kosz faluban, ahol egy koszos vállalkozó által lökött éhbérből élsz, aki közli nincs szabi. De próbáld ki egyszer!
Anyukádnak nyilván van nyugdíja, neked ápolásid, így elvileg emellett semmilyen bejelentett munkád nem lehet.
Ezzel él vissza a főszer, aki feketén alkalmaz.
Fordulj a koszfészek önkormányzatának szociális gondozó szervéhez és kérj anyukád részére valami segítséget, bár jelenleg is egyedül van, míg te ennél a faroknál múlatod az időt.
Menj el a közeli városba dolgozni, (fél Mo. ingázik!) valami normálisabb bejelentett munkahelyre. A büfés diplomát felejtsd el!
Mihelyt lesz fizetésed, akkor abban a nyomoronc faluban biztos találsz valami nyugdíjast, vagy kismamát, aki naponta 2-3-szor ránéz anyukádra, természetesen pénzért.
Vagy vállalj valami otthon végezhető munkát, akár az ócska diplomád segítségével.
Mindent lehetne, ha életrevaló lennél, de a legegyszerűbb az ilyen embereknek a mindenkori kormányt hibáztatni a saját élhetetlenségük miatt. A véleményem totál független minden kormánytól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!