FIDESZesek, ti áldoznátok a szabadidőtökból arra, hogy mindenhova kikerüljön az "Orbán egy Géniusz" jel?
Figyelt kérdés
Erre a jelre gondolok:
Nem kell szöveg sem, csak maga a jel.
Szerintetek is tök jó lenne, ha egész Magyarország láthatná?
2019. jan. 2. 09:39
11/12 anonim válasza:
Ez a jel nem ezt jelenti: anno Simicska tényként állapította meg a volt barátjáról - Orbánról - hogy olyan mint a sperma.
Tehát ez a géniuszos értelmezés egy hamisítvány!
Ráadásul baromság is, mert már volt egy "géniusz" aztán kitömték ólommal... Ezt meg senki sem akarja.
12/12 anonim válasza:
Fideszesként mondom, hogy nekem tetszett ez a kérdés, jót nevettem rajta! :D Kááár, hogy Fidelitas-os ötlet... Tényleg az? Azt hittem a kérdezőé!
Komolyan válaszolva a kérdésre, nem szánnék rá szabadidőt. Tanultam egy esetből, szántam már szabadidőmet egy pártra, jól átvert a palánkon, többet ilyet soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!