Fidesz hívők titeket nem zavar, hogy ti nektek már nem lesz nyugdíjatok és a gyerekeiteknek sem?
Nem vagyok fideszes.
Nem "zavar", mióta dolgozom (1998) tudom, hogy nem lesz nyugdíjam. Ezt az egymást váltó kormányok csak megerősítették.
És mit kezdesz a 2/3-dal kedves utolsó?
-Kérek szépen egy kenyeret.
-250 Ft-ot kérek.
-Nincsen pénzem.
-Akkor nem viheti el az árut.
-De hisz 2/3-dal nyertünk!!
-Ja, az más. Tessék a kenyér.
A Fidesz-hívőket még az se zavarja, ha valaki télen halálra fagy a saját házában, ha még tud valamivel fűteni akkor meg jegyzővel akarják elérni hogy halálra fagyjon, mert zavarja a füst a szomszédot.
Itt az élő példa rá, olvassátok el a kérdést aztán a hatodik választ, amit a kedves embertársaikat szerető itteni fideszesek 0 százalékosra pontoztak le: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__9675..
Piros Kalapács a nevedből már csak a sarló szó hiányzik és teljes lesz a Rákosi-korszak felelevenítése. A gondolkodásmódod már adott hozzá. Hasznavehetetlenek az emberi jogok? Mert a válaszom hasznavehetetlennek minősítésével az általam védett értékek ellen szólaltál fel.
Mindenesetre örülök hogy annyit sikerült csak a válaszomból felfognod, hogy a Fideszt és a szavazóit kritizáltam. Esetleg Soros-bérencnek nem akarsz minősíteni engem? Ha te kerülnél olyan helyzetbe hogy télen a "szomszéd légszennyezésére" kényszerülnél, jól esne, ha tűzifa helyett feljelentést kapnál a szomszédodtól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!