A kormány szerint 28500Ft-ból meg lehet élni. Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 15:23
21/24 anonim válasza:
Nem csak úgy. Én ennyiből még építkeztem is.
22/24 anonim válasza:
Persze, hogy meg. Az egész falu traktorgumival, meg szeméttel tüzel, fém tárgyat senki nem látott errefelé 8 éve, ha a házból kimozdulsz már visszamozdulni nincs mibe mert ellopták...
A "bajszosszar" meg környezetvédelemről halucinál az újévi köszöntőjében is...
23/24 anonim válasza:
"Mennyi legyen a minimálnyugdíj nagyokosok? El kell tartani azt aki semmirekellő volt, adócsaló?"
és ki járt jól az adócsalással?
Ugye nem akarod azt mondani,hogy a munkavállaló érdeke volt leginkább ha valakit nem jelentettek be?
24/24 anonim válasza:
A "semmire kellő" jelzővel én inkább a kedves államférfiainkat jellemeznem. Világ életükbe nem csináltak semmit és mégis megkapjak a 1-1.5 mill. Ft-os nyugdíjat. Aki szerint meg ennyi pénz elég a megélhetésre, az próbáljon meg csak egyetlen hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!