A kormány szerint 28500Ft-ból meg lehet élni. Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 15:23
1/24 anonim válasza:
Végülis 1-2 napig meg lehet élni belőle.
2/24 anonim válasza:
A minimálnyugdíj összege 28500Ft, ahhoz, hogy ennyit kapjon valaki, sík hülyének kell lennie, soha nem volt bejelentve, semmit nem adózott, meg is érdemli aki ennyit kap. Hisztizzenek, hisztizzetek, de így van. Aki semmi hasznot nem hoz az országnak, az ennyit sem érdemelne szerintem.
3/24 A kérdező kommentje:
Én nem hisztizek, szerintem ez is bőven elég. Csak mások véleményére is kíváncsi vagyok.
2018. dec. 31. 15:30
4/24 anonim válasza:
Azt, hogy reméljük van moderátor szilveszterkor, mert a kérdést jelentettem.
6/24 anonim válasza:
47.000-ből lehet, 28.500-ból nem.
7/24 anonim válasza:
"Azt, hogy reméljük van moderátor szilveszterkor, mert a kérdést jelentettem."
Miért, mi nem tetszik? Aki minimálnyugdíjat kap, az egy semmirekellő volt egész életében.
8/24 anonim válasza:
A kormány tagjai közül hányan élnek ennyiből?
...hát akkor meg eltakarodhatnak a jó édes...
9/24 anonim válasza:
Szerintem is. Sőt én 22 500 ból meg bírtam, mert ugye volt annyi is.
10/24 anonim válasza:
... hogy lenne már semmirekellő az olyan aki ennyit kap? Ismerek olyan nénikét aki azért kap ilyen minimális juttatást mert a férjével együtt robotolt a TSZ-ben és közösbe fizették a nyugdíjjárulékot. Amikor a bácsi meghalt -mert az ő nevében kapták a nyugdíjat- a feleségének kérelmeznie kellett a minimált mert elveszítette a korábbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!