A kormány szerint 28500Ft-ból meg lehet élni. Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 15:23
11/24 anonim válasza:
Mennyi legyen a minimálnyugdíj nagyokosok? El kell tartani azt aki semmirekellő volt, adócsaló? Nagy a baj a fejekben. Azért mert valaki öreg, el kellene tartania az államnak? Nem baj, hogy 40 évig nem volt bejelentve, feketézett stb, az állam legyen kegyes, és adjon 130ezres nyugdíjat ugye?
12/24 anonim válasza:
7-es! Mert ez egy trollkérdés, ordít róla.
ui. meg most nézd meg például az olyanokat mint a 2-es válaszoló, most komolyan magyarázzuk neki, hogy a minimálnyugdíjat alapból csak az kaphatja, akinek 20 év munkaviszonyáról tud az állam? ugyan minek, hiszen tök hülye, csak be akar ide ordítani valamit a mocskosélősködőnyuggerekről.
13/24 anonim válasza:
"Mennyi legyen a minimálnyugdíj nagyokosok?"
Én nyolcszáz ezret elég korrektnek tartanék.
14/24 anonim válasza:
Én lazán megélek belőle, vannak tudod olyan emberek akik nem addig nyújtózkodnak amíg a takarójuk ér, kompromisszum kell, én döntöttem nem fűtök inkább fizetem a 2 ezer forintos netet meg eszek napi 1 kenyeret és 4 májkrémet most 4 fok van a házba, plusz 4 ezer a villany , 5 a víz. De legalább nincsenek migránsok meg Soros Terv. Ilyen helyzetben ezt kell csinálni, főleg rokkantnyugdíjasként. De múlt évben nem is fogyott víz mert volt hó azt bográncs felett felmelegítettem, ittam, fürödten. Csak elkaptan valami betegséget és visszavezethető volt a vízre, ígymost ez van..
15/24 anonim válasza:
Ne kamuzzál már, olyan betegség nincs amit víztől lehet elkapni.
16/24 anonim válasza:
800 ezer minimál nyugdíjnak? Jó hogy nem 1 millió.
Nem vagyok sóher alak, de ez nagy túlzás. 150 000-et elegendőnek tartanék.
17/24 anonim válasza:
Kérdező! Tudnál linkelni, hogy a Fidesz hol és mikor mondott ilyet?
18/24 anonim válasza:
28k mit akarsz az majdnem napi 1000 forint, abból simán megebédelsz, feltéve hogy hajléktalan vagy mert rezsire nem jut annyiból.
20/24 anonim válasza:
2 naponta evés(az is csupasz kenyér), gáz fizetve, víz kútról, villany kérdéses(ha nincs, akkor sötétben már alvás), gyalogolva mindenhova, úgy biztos meg lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!