Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem létezik olyan...

Miért nem létezik olyan segélyszervezet, ami segít Magyarországról külföldre vándorolni a magyaroknak?

Figyelt kérdés
Szerintem egy ilyen alapítvány rettenetesen jó ötlet lenne, mivel sokan vannak a magyarok közül, akik lépnének külföldre, de nem tudnak anyagi okok miatt vagy mert nincs nekik olyan ismerősük, aki segítene elindulni az úton, megcsinálni a szükséges papírokat, adminisztratív dolgokat. Még akkor is lenne értelme, ha fizetős lenne a dolog és ha valaki elhelyezkedik nyugaton, akkor visszafizetné a segítséget.

2018. dec. 28. 12:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem ennek hívják,de van ilyen.Utoljára mikor kimentem,úgy szólt a dolog,hogy az első 2 fizetésemből kellett volna odaadni kb.ezer eurót,aztán slussz passz,ők ebből élnek.Viszont nekem nem jött be a hely,nagyon nem volt oké,így 1 hét után hazajöttem abból a pénzből amit az 1hétért kaptam.Követelték volna a pénzt,de nem adtam semmit.Nem kerestem semmit szinte,így nem volt miből odaadni.
2018. dec. 28. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem is értem. Azért ha az ember elköltözik valahova, akkor előtte megnézi az új helyet tüzetesen, és akkor nincs olyan, hogy 1 hét után rájövök, hogy ez nem is tetszik. Érdekes, hogy ami belföldi költözésnél alap, tehát a környék felderítése, az külföldnél senkit nem érdekel.
2018. dec. 28. 13:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez akkora marhaság! Ha jobb életet akarsz, egy másik országban, akkor gyűjtögess, tervezd meg és hajrá! Mi is ìgy költöztünk ki Írországba. Senki sem fizette a költségeket. Mindennek ára van. Hála az égnek szigorodtak a feltételek is, ìgy aki segélyèrt akarna kijönni, az megszìvja, mert 2 év folyamatos melohoz van kötve. Aki azt hiszi, itt minden ingyen van, az téved. Sokat kell dolgozni, de meg is van a látszata. A magyar minimálbért 5 nap alatt megkeresem nettoban, ami azért nem rossz. De az albi havi €1800
2020. jan. 5. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!