Miert nem hisztek a Fideszben?
-A gazdasag novekszik, nem is akarmilyen utemben
-Barhova megyek az orszagba, mindenhol azt latom, hogy epitenek/felujitanak valamit, Gyurcsanyek inkabb csak romboltak
-Migransokat nem engedjuk be
-Bernovekedes, 1,5x tobbet keresek ugyanazzal a munkaval, mint 10 evvel ezelott
Persze nem szeretnem azt mondani, hogy mindenntokeletes es kozel sem az, de szerintem az erezheto, hogy FEJLODIK az orszag.
Itt van ez a tulora torveny is, tenyleg nem ertem ezt a tuntetest. Aki szeretne tobbet dolgozni, annak lehetosege lesz es ezt a penzt NEM 3 ev utan kapjak meg a dolgozok hanem ho vegen, illetve ez nem kotelezo. Tudom, vannak helyek ahol nem mondhatod azt a fonoknek, hogy "bocs nem fogok", de ha valaki ilyen helyen dolgozik az szerintem mihamarabb valtson, mert ez mindent elmond a fonoke jellemerol.
Fideszeskent nem ertek egyet az allando Sorosozassal, a kozmediaval, a Meszaros fele oligarchakkal, de mindezek ellenere ugy gondolom, hogy a Fidesz kepes a legjobban vezetni az orszagot a sok csurhe kozul.
Ha mashogy latod kerlek ertelmesen, ervekkel magyarazd el, nem erdekelnek az anyazos kommentek.
"Hé,Józsi szeretnél szombaton is dolgozni?-Nem.
"Józsi,akkor máshogy kérdezem,szeretnél hétfőn is dolgozni?"
Tudod drágám, ha nem kőműves segédmunkásokról beszélünk, akik csak léteznek, vagy a maguk kis nyolc óráját ellébecoló fiatalokról, hanem tényleg dolgozni akaró emberekről, ne adja Isten szakemberekről, akkor nincs az a begyepesedett munkáltató, aki ilyet megengedne magának. Mivel az ő hasznát is a dolgozó adja, akinek cserébe megteremti a folyamatos munka lehetőségét, amivel a munkavállalónak nem kel foglalkoznia, akár lenne rá képessége akár nem, akár szeretne vele foglalkozni vele a munkaidején túl, a családja rovására, akár nem. Ha zavar ez téged, akkor teremtsd meg a saját önálló munkakörülményeid, esetleg alkalmazz másokat is, és utána térél vissza az eredeti kérdéshez. Ha buta vagy ezt felfogni, akkor úgy is csak félrebeszélsz, ha pedig már megjártad az utat a melóstól a vállalkozóig, akkor mélyen hallgatsz majd a korábbi véleményedről, amit teljes torokból üvöltöttél.
De tök értelmetlen olyan emberekkel vitatkozni, akik olyan elvek szerint élnek, amikről azt sem tudják, hogy mi, a munka fogalma számukra ismeretlen, nem úgy mint apa meg anya számára, aki fizeti az egyetemet, akik a való világot megismerni nem hajlandóak, de úgy vezethetők az orruknál fogva mint a barom az orrkarikával. Csak gratulálni tudok a társadalom ezen önmagát intelligensnek, fejlődőnek és trendinek tekintő rétegének. A legnagyobb paraszttal szemben is buknának egy hivatalos iq tesztet, életben maradni önállóan pedig vagy 12 óráig lennének képesek..
Ez nem mutatja a jólétet, csak hogy az adott országban mennyi érték jut egy főre. Attól még lehetnek szegények.
Lásd Szaúd-Arábia: 10% kőgazdag, 90% éhbéres melós.
Írországban nem élnek 2x olyan jól, mint Angliában, sőt...
Te vajon olvasol külföldi híreket is mint én, vagy csak a 444,hvg és társai oldalakról tájékozódsz?
Egyszer mint ha úgy mondták volna, hogy az ostobaság is bűn...de egyszer mindenki mérlegre kerül, akkor majd elválik. Akár azt hiszi, hogy nem hisz benne, akár nem. Nincs olyan, hogy jó szándékú ostoba. Csak ostoba van.
Ha itt élnél, nem csak M1 csatorna lenne elérhető számodra.
Senki sem mondta, hogy Gyurcsány úr jobb, és senki sem mondta az Mszp jobb.
Amit tudunk az elég a következőhöz: Stop Fidesz.
Az nem érv, hogy jobban élünk, mint 1878-ban.
Azért, mert hinni Istenben kell - ő talán még megsegíti a népet és nem elnyomja, mint a Fidesz...!
Azért, mert a Fidesz mást mond, mint amit tesz.
Azért, mert a Fidesz xarik a hazai munkavállalókra - ellenkező esetben nem módosították volna kedvezőtlenül a Munka Törvénykönyvét, sem az alaptörvényt, sem hoztak volna rabszolgatörvényt, nem kiáltanák ki bűnözőnek a hajléktalant, és nem debileznék le azokat, akik felemelik a szavukat az igazságtalanság ellen és a gazságokkal szemben!
Nos, csatlakoznek!
Eloszor is szeretnek elnezest kerni az ekezetek hianya miatt, okostelefonrol irok, amin nincs ekezet, ugyanis Angliaban vettem, mivel a kodos Albionban elek, elunk, ugyanis parommal vagyok kint.
Fiatalkent erkeztunk ide iden juliusban. Eloszor is kedves kerdezo, javasolnam, hogy legyen szives es huzza le a szaros csizmat a labarol, ez az allando "lehet menni Angliaba mosogatni" duma kisse unalmas, es lealacsonyito. Eloszor is azert, mert a mosogatas is egy munka, amit el kell vegezni, masreszt nagyon sokan nem ezt csinaljak itt. A parommal egy nagykernel dolgozunk, o transport manager, en pedig aruterito vagyok. Kicsivel jobb penzt keresunk, mint az angol minimalber, szobat berelunk, berelhetnenk hazat is, de mivel a hazban egy lengyel mama el az unokajaval, nekunk ez a szoba megteszi. Nagyjabol 800 font korul tudunk havonta felretenni, ami kb. 250 000 forint, vettunk egy 2010-es autot, es emellett eleg jol is elunk, plusz haza is utalunk. Ez otthon lehetetlen lenne. Mi Szabolcs megyebol erkeztunk, ahol hatalmas a nyomor. Kisvardara epitik a stadiont, a sok latvanyos dolgot, aztan a legtobb ember meg mindig 80-100 ezer forintert dolgozik, egy alberlet pedig 50+ rezsi. Lehet osztani szorozni. Tudom, mindjart jon azzal, kedves kerdezo, hogy miert nem mentunk a fovarosba? Na, hat nem fogok felmenni 250-300ert a fovarosba, mert 150 plusz rezsi az albi, plusz nem vagyok egy Budapest rajongo sem( gyonyoru varos, de en mar csak egy szabolcsi proli maradok)
A gazdasag novekszik? Amit en latok, az az, hogy rengeteg ember meg mindit 18-20-25 eves autoval jar, es annak is orulni kell, mert arra sem fut am mindenkinek. Nyiregyhazan, ami meg mindig csak Szabolcs megye, 25 misi egy panel. Ami meg mindig csak panel(kertes haz parti vagyok)
Az alberlet es haz arak az egekben, a kormany semmibe veszi az oktatast es az egeszsegugyet, ertelmetlenul pumpoljak a focit es a haverokat is. Majd amikor az ember kerdore vonja oket, cinikusan a pofajaba rohognek. Ilyen sem volt, ugye?
Nem kell itt Gyurcsanyozni, az sem volt jobb, de ez mar borzaszto es undorito is egyben. A tetofok tetofoka. A gazdasag rohamosan romlik, aki mast allit, az vagy vak, vagy nagyon nagyon hulye.
A korrupciorol pedig ne is beszeljunk. Szabad sajto, stb..gondolom ez is mocskos libsi duma, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!