Elmagyarázná valaki röviden, érthetően a rabszolgatörvény és a közigazgatási bíróság lok létrehozatalának a lényegét?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el politikával foglalkozni és nem igazán értem.2018. dec. 20. 22:42
1/15 A kérdező kommentje:
Javítva: Bíróságok
2018. dec. 20. 22:43
2/15 anonim válasza:
Inkább tanulj németül!
Sok sikert!
3/15 anonim válasza:
Hagyd a politikát csak fel cseszed magadat rajta!
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
De utálom, ha minden véleménynyilvánítás nélkül, csak tényeket írok, és még azt is lepontozzák valakik. Lennétek szívesek legalább megindokolni, hogy mi nem volt hasznos vagy akár elfogadható abban, amit írtam?
6/15 anonim válasza:
5-ös. Csak azt írtad, amit a Fidesz kommunikál, de nem azt, amit a valóságban jelent a két törvény. Az ellenzéknek van igaza.
7/15 anonim válasza:
#5 Ez a gyakorikerdesek.hu, itt a tényeket mindig lepontozzák.
8/15 anonim válasza:
Oké, megnyugodtam, csak szelektíven látják a betűimet. Hiszen konkrétan leírtam a kormány álláspontját,majd lerítam az ellenzők álláspontját, majd a ténylegesen benyújtott módosítást, ami mindkettő értelmezéstől független.
Ha valaki szerint ez kormánypárti álláspont, akkor az minimum hülye.
9/15 anonim válasza:
Szerintem aki eddig nem túlórázott, az azután sem fog.
Félre magyarázás az is, hogy ha túlórát ajánlanak a dolgozónak és azt nem vállalja el önként, akkor kirúgják. Miért? Eddig is kirúghatták, ha nem vállalta el a túlmunkát. Persze nem ilyen indokkal, hanem más mondva csinált okkal.
10/15 anonim válasza:
Emlékezzünk, ugyanezt a dezinformálást csinálták 2001-ben a magyar-román alapszerződés aláírása után. "Eláraszt bennünket a 23 millió román munkavállaló és elveszi a munkát a magyarok elől" Na és mi lett belőle?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!