Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik ezek a színészkedések az...

Mik ezek a színészkedések az ellenzéktől?

Figyelt kérdés

Én eddig örültem, hogy végre van valami esély a változásra (a kormányváltás szót le se merem írni), erre elb..ák az egészet, ezekkel a hazugságokkal, színészkedésekkel meg fetrengésekkel.

És akkor az index, meg 24.hu ilyeneket ír, hogy HATALMASAT esett Kunhalmi... (Azért azon "ellenzéki szemmel" is látni, hogy kamu, nem?)

Ilyen ferdítéseket az Origotól, a Pestisrácoktól, stb. lehetett idáig látni. Ezekután akkor mennyivel jobb egyik a másiktól?

Ez a földön fekvős, tarkóra tett kezű "demonstráció" is most mire volt jó? Mert úgy néz ki csak arra, hogy szépen összevágják a fideszesek a "nagy leleplező videóhoz". Meg akkor ott súgdolóznak az élő videóban (Tordai Bence élőjében; amúgy ő jobbnak látta, ha kimarad belőle) meg Bangóné is elb.a az egészet. Még ha normálisan megbeszélték volna az élőközvetítésben, hogy "figyu gyerekek csináljunk egy demonstrációt, amivel kifejezzük, hogy, itt az ellenzéknek nincs szava, és erre majd felfigyel a világsajtó" (mert ezt akarták) akkor oké, de ez... Vicc az egész.

2018. dec. 19. 03:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%

Az a vicc az egészben, hogy ma reggeli BBC-ben levetitettek, hogyan b.tak ki a képviselőket a fidesz zsoldosok, de a hazugsaggyarban meg mindig nem ment le... Összevagott videók igen, kamu provokatív kommentárral alatta is.

Az én szememet is csípi a dk az ellenzékben, de most nem az a lényeg, éppen összetartunk.

2018. dec. 19. 10:20
 12/19 anonim ***** válasza:
18%

"Rávágták az ajtót... Persze. Maga mondta h el akarta kapni az ember mögött becsukódó ajtót. Senki nem vágta rá."

Teljesen mindegy. Már azzal jogszabályt sértettek az őrök, hogy elállták a lépcső útját. Az összes jelenlévő képviselő jogát megsértették. És nem, nem zavarta volna az adást aránytalanul, ha felengedik őket egy irodába, mielőtt még ezzel jönnétek.

2018. dec. 19. 10:37
 13/19 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

"Maga mondta h el akarta kapni az ember mögött becsukódó ajtót."

A kettő hol zárja ki egymást? Te be akarsz menni egy épületbe, ahol előtted lévők kinyitották az ajtót. Te elkapnád, hogy bemenj, de az előtted álló bevágja előtted. Nem bírod elképzelni?

Nyilván, ha azt akarták volna az urak előtte, hogy elérje, akkor urak módjára tartják neki.

2018. dec. 19. 10:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hohy ahova Kunhalmi Ágnes be akart menni, semmi keresnivalója sincsen...sem neki, sem pedig egyetlen országgyűlési képviselőnek sem, legyen kormánypárti vagy ellenzéki! Majd akkor hogyha, hívják, akkor be is engedik majd..
2018. dec. 19. 10:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a kártyás biztonsági ajtók önműködően záródnak olajnyomásos csillapítással. Meglehetősen nehéz -lehetetlen- becsapni. más szemszögből készült felvételen tökéletesen lehet látni, hogy a már bezárult ajtónak ment neki a képviselőnő.
2018. dec. 19. 11:00
 16/19 Andizsuzsi ***** válasza:
15%

" ahova Kunhalmi Ágnes be akart menni, semmi keresnivalója sincsen"

Hogy keresnivalója volt-e, azon lehet vitatkozni. Hogy joga lett volna-e, azon nem.

2018. dec. 19. 11:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyébként most a konkrét esettől függetlenül, komolyan joga van bármelyik képviselőnek (akármelyik oldal) bármikor bemenni a televízióhoz és beolvasni amit csak akar? Nem tudom a jogszabályt, de azért nekem ez meredek lenne. Pakson is bemehet a reaktorterembe ha kedve támad?
2018. dec. 19. 16:12
 18/19 anonim ***** válasza:
17#... Végre valaki, aki látja a dolog lényegét 😀😀😀
2018. dec. 19. 18:53
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nem tudom a jogszabályt, de azért nekem ez meredek lenne. Pakson is bemehet a reaktorterembe ha kedve támad?"

Pont ezt akartam írni Én is.

Nem, nem mehet be akárhova, ha valami szándéka van azt közölheti és majd a főszerkesztő eldönti mit és mikor adja elő.

Szép is lenne ha bemehetne akármikor/akárhogyan, akárki (képviselő) egy reaktor vezérlőtermébe és ott nyomogatná a gombokat, -mi ez a piros gomb? -Bumm.

Van ennek egy kulturált módja, -odamegy, kifejezi szándékát, kap egy kísérőt, ha nyílt közlendője van, keresnek neki egy szabad főszerkesztőt -vagy megvárja míg szabad lesz, és előadja/átadja amit szeretne.

Ettől függetlenül azon helyekre betekintést nyerhet, ahol nem zavarja a munkát.

-De ismétlem, kulturáltan, hivatalos személyként.

Mégis egy ilyen bunkó hogyan tárgyalna pl külföldi vendéggel, vagy vendégségben, hogyan folytatna le egy kereskedelmi partner szerződést.

Ha valami nem tetszik neki ott is kiverné a hisztit?

Senki se venné komolyan Mo.-t.

Kösz, ilyenekből nem kérünk.

2018. dec. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.